哇 屌你老母碧咸

148 回覆
453 Like 25 Dislike
碧咸係care呢啲就唔會投資美職啦
更加唔會簽班老嘢
然後踢表演賽兩個都唔會出
關成績咩事
兩大巨星合作,實現球迷一直以嚟嘅幻想
姐係好似marvel同DC合作出一套戲咁
一定兩邊fans都睇,破硬票房紀錄
講去美國踢波嘅著名球星 講最早嘅比利甚至碧咸都唔會係美斯啦 中間有伊巴 卡卡 朗尼 等等一大堆都去過
係美斯都講得出 你唔識波到一個極點 仲要厚面皮到笑死人 你真係好可悲
我冇否認過之前有啲出名嘅球星過去
我只係話近依幾年美職討論熱度有美斯帶起, 如果再加多個C朗, 我覺得有邊際利潤問題

講波講到成隻cctoy噉上晒電周街吠我唔識波你最撚勁, 好未?我去考返個牌先上嚟講波好唔好?
隊波美欺有股份,點會陪你咁樣玩
下,你以為碧咸搞隊波出嚟係care個成績㗎?
唔知笑你天真定戇鳩好
一定係想帶領美職拎世界冠軍球會杯
難得隊波呢家幾balance
拎隻浪射怪返黎jm9
嚟香港再講
上面條傻閪
九唔搭八 原來呢d叫做頭羊 你一開始唔係咁講㗎喎 "第2個去就唔興香啦" 邊度有講近年?

咁樣就叫吠你是但去一個狗竇走兩轉先不如 自己理虧就話返人轉頭 平時冇睇波入嚟講波post R水吹已經好老尷 你連facts都未搞清楚 仲好意思吠人

況且美斯咁嘅級數去到邊都會有極高影響力 根本同佢係咪頭香無關 同埋好明顯佢都唔係咩頭香
仲有講近年 近幾多年先叫近年?

幫你報埋習 講著名球星 有踢美職
近5年有伊巴 朗尼 小豬 A高 韋拿
近10年有 卡卡 巴哥 謝4 林8 亨利 派路 碧咸
講MLS頭香 有睇下波都會覺得係碧咸

你柒到咁仲想嗱返喳沙 CCTOY得多啦 柒咗你就認啦好心仲喺度扮識波 笑死人
美斯嗰陣去PSG 法甲一早已經有尼馬麥總伊巴呢D頂級球星
咪又照橫掃波衫銷量榜同大幅提升法甲關注度
咁佢本身係球壇頂嘅影響力 同佢係咪頭有乜撚嘢關係?講美職頭香唔係碧咸仲可以係邊個好心條假matt就咪撚柒啦講D嘢咁撚cringe仲喺度撐 笑死人
上面成班朗狗仔拎段假新聞打飛機唔知做乜鳩
講撚到咩兩大球王合作一定好多人睇
叫班朗狗返去含撚啦
世界盃都無嘅,撚有資格叫自己球王咩

又話兩班fans 好想睇乜乜柒柒
美斯fans根本就唔撚想睇
美斯踢得好地地,點會想牙朗去到邁阿美整衰隊波呀
唔通又想由聯賽第一變到四大皆空咩
話碧咸唔 care 成績淨係理商業價值又係搞笑
身為老闆未必會要求美斯1,2季就拎到聯賽冠軍
但點唔會想四大皆空咁撚柒囉
牙朗都係留返喺駱駝聯賽賣笑算鳩數啦
https://x.com/troll_futballl/status/1798391519126376556?s=46&t=xjU-PFpJQj5-zWIzHlvkuw

比起樓主單 fake news
呢段會更為可信囉
貼錢都叫牙朗留返喺66大聯賽啦
班朗狗仔又強行雙嬌
俾得起錢咩
判左冇事好耐睇少d花狗講既野啦
唔洗同佢討論啦 勁低層次
冇錯 troll football呢d不嬲都係fan page界既fabrizio romano
樓上成班都唔識明 呢個source先最可信
美斯迷真係正常啲討論得唔得
美斯&C朗同共抵港
門票只售USD38,888
你呀婆鐘意隻so9 ? 奶到雪雪聲咁 唔知以為佢代言金嗓子
都應該無咩可能 一日未掛靴 都會係天價
咁樣斟一場 無水魚會肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞