連大陸小紅書都笑鳩香港睇場波都要拉要鎖

170 回覆
747 Like 8 Dislike
北韓你連網都上唔到啦

唔怪得大陸人笑你地係井底之黃蛙

乜都唔識又要衝出來柒
一個特首一個焗腸
以前發夢都諗唔到啦
點會唔愛
唔關事, 主要是大陸人都安份守己, 唔會反對中共統治

但香港人又爭取普選,又爭取獨立, 所以受到中共打壓
就好似維族人咁, 太激進, 所以入集中營

而其他小數民族唔反抗中共,所以乜事都無, 仲可以有政府補貼
咁黃絲又真係垃圾
任內無政績,唔做呢啲就無哂價值
佢奶人仔唔係奶港紙
中國香港人就係要嚴管
發現一隻五毛
呢個post好好笑,啲反駁隊唔識點駁淨係識離題亂叫
你老母做雞都係因為黃絲攬炒左香港,搵唔到食出嚟日日俾狗屌
因為佢地覺得香港仲有獨立思想
所以夾硬要改名做中国香港 盡全力打壓一切聲音
我反而覺得維尼未必好care
係香港班高官急住擦鞋上位
無能力既廢人身在其位係做呢D野架啦
你條支那仔做反駁隊淨係識copy and paste有冇糧出架
證明你真係唔睇新聞

本身 比家超 係打算慢慢搞23條, 無諗住咁快立法
後來 比家超 去北京開會, 同維尼單獨見面, 出到來就話要馬上回港搞23條, 結果短短幾日就搞左23條

明顯就係比家超 係北京同維尼單獨見面果陣, 比維尼催佢搞快D啦

你地連登仔 成日唔睇新聞, 用自己個人感受去FF成件事
成日誤導人
仲要唔少大陸人根本唔識唱晒成首義勇軍進行曲
監獄實驗
咪就係本身自由得滯又唔識收
依家唔勒返緊容乜易又整多獲
2019真係癲撚到
搞撚到我嗰陣失業咗大半年
弱智5毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞