[NSWER] NMIXX討論區(16) 7月中米蘭&倫敦音樂節表演大發! 夏季Cb大發!

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
個人感受 純粹覺今年個人係去韓國幾轉 覺得係韓國nmixx人氣明顯比想像中差 見到弘大 明洞 新沙洞依啲熱點好多大型cd鋪 係連個格都無

但好似你咁講今年係好咗啲 年頭dash反應係唔差 但總係感覺唔係做實事 , 希望佢地越做越好啦 始終搞mix pop 唔係太popularization 。
無人會明四本部想點難捉摸過女人諗咩
四本部有啲位係鳩
但唔會戇鳩到唔出新專用fe3o4啲歌再整fancon既
不過咁早講有咩用 點睇過fan con 都cb後先搞 叫大家儲定錢先?
佢地咁做真係會比人燒

CD舖連格都冇咁誇

今年我個人對SQU4D算幾滿意
揀咗DASH呢隻啱NMIXX又好聽嘅好歌 打歌打咗5個星期 Cb期都有好多網綜 去宣傳

但係DASH音源表現都係唔好 d人係都唔聽都冇辨法 風評好Encore又多post讚但Melon只係啱啱入到Top100

近年JYPE Idol喺韓國音源同大眾性都特別差 我覺得已經唔係公司宜家做番好就可以補救到 可能放眼海外啦 韓國只能隨緣
係人都知就快cb
呢兩日都已經唱埋新歌
但今日咁樣宣佈第二次fan con先
我諗多數人嘅第一反應都係
「吓 又搞❓上個月先搞完咋喎」
當然唔係嫌棄 但要到第二下先get到
因為就嚟cb喇 cb完再搞con都正常
咁成件事先會合理返
只能夠講四本部嘅操作好波
唔係講笑 真係搵唔到佢地個格好多時都要搵itzy 先搵到哭能咗

依家只欠東風
冇格又誇張咗
下次Cb後再去睇吓
嚟緊會去 唔掃返幾張走 我會對唔住自己
姐係理解做負面營銷個feel fit嗮但係點聽都覺得同大學校慶單野一樣on9
我又覺得未到負面

今次係操作奇奇怪怪啫
好地地可以等到宣佈cb完再直接講埋會有fan con
成件事聽落會再開心啲
可能佢哋覺得咁樣討論度會大啲啩❓
可能我哋唔明
希望下次cb後會有格 同個格真係有貼nmixx個名
牙珍對襪仔
正到痴能左線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞