[NSWER] NMIXX討論區(16) 7月中米蘭&倫敦音樂節表演大發! 夏季Cb大發!

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
四本部係令人失望果方面從來都唔會令人失望 全世界都等公布comeback就出個fan con比你睇
究竟Cb 未

係完全冇諗過可以未出cb teaser就出2nd fancon teaser姐
演唱會開完未有一個月,連新歌都未有預告就公佈下一個巡迴,jyp同四本部你係得嘅
岩呀 寧願佢出個預告比人知道下張係full album 話哂都等左咁耐 之後先再搞個正式concert 都好過依家咁快又開多個fan con
第2個fan con
第1個fan con都未睇過
四本部真係好難捉摸
嘩好靚
個次序亂到 啱啱先完第一個fan con 又話第2個 同期都出道嘅都準備緊world tour / Asia tour ,搞到成件事勁柒 好似當nswer水魚咁劏。歌又唔出好啲。

衰啲講 同期出道女團上曬一線咁濟 但nmixx點解仲唔未推到,明明講到近年實力一定排第一

間間公司都係comeback完再宣布演唱會 佢就一定反傳統。當其他公司將舊屎都推得紅個陣 我唔明點解佢地可以玩到咁撚臭

仲有,唔明啲綜藝又出出下停咗 屌你老母臭閪四本部究竟想佢地紅定點撚樣?咁想搵錢 不如推紅佢地仲可以搵多啲錢啦 成撚日做埋啲下欄野 成個發展方向完全睇唔撚到 停滯不前咁撚款,真心成班market停嚟,成班腦癌四期媽寶死曬老母咁款,好心生性下啦。話曬三大公司我地班女仲要成班ace 完顏團 但玩撚到臭撚曬。真心有撚病

我都唔知自己噏乜尻了 見到有2nd fancon唔知點解係好燥多過開心 。
建議四本部班撚樣 去一,三本部學下點樣做野啦,成班人型豬 學識思考再返工啦,懷疑班柒碌返工淨係識幫jyp含撚就打卡收工屌你老母臭化閪
你老味 jyp
上轉尾場完咗一個月都未夠
我都仲未喺澳門回魂返嚟
屌你老味 走嚟同我宣佈有第二次
你好嘢jype 四本部

依家覺得自己好似傻仔咁比四本部撚緊咁 5月放風cb去到依家都冇消息

完左個fancon冇耐又再fancon nmixx係咪真係少歌到要開fancon 同期個個都開緊演唱會啦 做nswer真係好辛苦 間公司d人係咪冇做過fans?
紅唔紅主要係睇營銷、歌同少少運氣 實力係好唔重要嘅因素
用O.O做出道曲賭輸咗 再隔7個月先第一次Cb 條路同其他一出道爆紅嘅幾隊比 係崎嶇好多㗎啦
佢哋未上到一線 但成績同前景絕對唔係你諗到咁差

JYPE營銷同其他大公司比就出名廢 不過我覺得SQU4D今年好多嘢都明顯進步咗
揀嘅歌 Haewon接咗Workdol 因為Workdol帶嚟嘅上其他一系列綜藝嘅機會 大學校慶表演 Keep住勁多質素幾好嘅團綜

今年So far都算係咁
仲未再Cb 成績上未見到好大成效 但有努力去試
路遙知馬力 俾d耐性啦
唔係話唔想睇
但啲歌都係嗰啲 自己又唔係多歌
搞到次次個playlist都差唔多
睇多幾次 多多少少都會覺得悶
來緊出album都夠料開con啦 唔明點解咁早出fancon預告
唔緊要啦
到時見啦 一齊入場g持
唔駛咁急等cb 喎 一早講左冇咁快
同埋四本部雖然做野柒柒地 但係啲團綜係抵讚
唔洗咁燥既
我又唔覺2nd fancon同cb咁大沖突
cb係人都知準備緊 公佈得fancon即係好事近
應該冇咁嘅機會
算啦
祝你睇得開心
cb完一定係con tour啦
同事con tour一定係cb後
公佈得con即係準備公佈cb
唔係好明點解大家覺得會係唔cb而搞新con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞