【伊度正一食屎狗】阿仙奴24-25季前轉會討論區MCMXCVI

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
咪玩啦,耶踼唔掂9?
佢啱啱嚟好J到,係傷完變廢
仲有傻都唔係踢唔到8,係正前嗰兩個太廢先上去做替工
個頭半季個個都勁 之後人地適應左就無啦
傻8 係真係唔掂先推左上前
國家隊 車 阿頭半季已經證明左
傻係車踢9號位都唔掂啦,有咩參考價值?
佢係利華踢10號位做前插嗰個,exactly 就係達蛇季初套form,就算季尾輸畀維拉嗰場佢做返同樣角色都係有明顯進步,當然冇佢踢9號咁sharp。
咁kai季初打左8 確係麻麻
唔hold波,唔推波上前,淨係彈走/傳安全波,要靠奧哥讓12 碼先開齋build up返自信
而季尾打一場左8 就輸畀愛sir
咁大家對kai打左8 印像一定差

如果有個好前鋒,可以再試kai左8 嘅

不過如果kai左8,咁rice就要單6
kai同rice都要犧牲唔係最佳位置

最好都係買個當打6, 橫掂都要開始諗partey/佐換班
keep rice 8, kai 9, 個6 唔好彩有咩傷病,又可以rice 6, kai左8 頂住先
同意,如果夾硬推傻踢8,又郁埋飯,不如直接買6,同埋耶出黎如果同kai同場,耶應該要去翼,傻打中間,唔好再推傻打8號
現役仲有冇空中霸王
佢幾年前轉咗工之後
啲阿仙奴料唔再準
全部二手料
法國籍
曾經踢過我廠⋯
耶右翼如果share到saka 1/4~1/3 game time, 等saka唔使全勤,已經好好用
saka場場都畀人踢幾腳,如果keep住打咁多game time應該會傷鑊勁,充分休息好緊要

要睇耶肯唔肯屈就做saka後備
同埋阿記有冇錢留個高薪後備

不過耶右翼好似唔係達個game plan入面
佢季尾情願試巴丁右翼都唔試耶右翼,而巴丁右翼又係錯配
後衛都有好多種
Kai 啲one touch 好好但係要佢中場控多幾下就開始kick kick 地之前見過Reddit 話似長頸鹿舞波幾好笑
條友琴晚似隱咗形?
又無波睇又未有人簽
耶唔係人地適應咗,係佢半季就傷咗
之後就做咗文員
有冇諗過根本一直都想用
係周圍鍾意搵阿仙奴make drama
正如周不時都話賣芝腸一樣
有冇人好撚憎修夫基呢條呃飯食垃圾廢柴教練
法國件波衫咩事放到隻雞咁大

抹黑阿狗必遭皇天擊殺。
奧哥件挪威真係好正

度哥端午節唔撚洗做啊?起身返工喇
同阿迪達19樣
投江自盡咗。
養生波都大傷
想買Y-3日本隊嗰件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞