大陸剝牙 有小小嚇人

176 回覆
15 Like 165 Dislike
我都係
佢話夾硬剝touch wood傷到神經線
有機會下半邊面癱 唔敢搏
通關後港人北上消費新趨勢
年年都有啲洗腦白痴嘢
但年年都有人信呢下先好嘢
要睇下留左幾多
咁咩都有可能既,個人選擇
佢呢間已經算係出名.
同埋佢個價錢都唔平
佢似係收左錢賣廣告 有晒交通點去開晒地址
大陸整牙 不了
古法定土法剝牙?
近神經線大約幾錢一隻 下排?
但係格硬既話 會咁精準剩牙腳?
我3年前 xray +下排智慧齒
佢都話近神經線 4600落樓
嘩 咁驚險
有無賠錢比你
其實片中牙醫似乎都只係剝時牙腳無跟埋出來斷左所以留返佢算, 唔係咩精準計算
咁有邊幾間出名
未聽過
對我呢啲無留意開都知既係愛康健 麥芽 格倫菲爾

不過呢三間個價就明顯貴一截 但都起碼平香港一半
我都係咁,下排兩隻完全打橫生,埋咗喺牙槽骨入邊,完全無生出嚟,無病無痛,係一次照x光先發現已經生咗 ,而且好近神經線 。

睇過3個牙醫,一個大年紀,好多年經驗嘅,建議我後生剝咗佢,原因係有一定機率會變「齒源性囊腫」(Dentigerous cyst) 。佢話佢職業生涯都見過唔少大年紀先出現問題嘅病人,到時先做手術會好辛苦,恢復能力都會爭好遠,好麻煩 。

另外兩個後生就建議我每兩年照次X光,發現有問題先再搞,佢哋覺得唔值得個幾%變Dentigerous cyst 嘅機率,而去冒險做一個令自己下顎神經有機會受損嘅手術 。

所以睇你願意承擔幾多風險,怕唔怕老咗先有問題 。

講返我自己,基於我個人比較黑仔,小毛病都唔少,所以我想趁後生搞咗佢 。
連登神醫都唔洗咁貴
又捉到一隻vpn移民傻鳩
https://lih.kg/3623824

真,識人移民左外國都特登返香港睇牙
唔識又要鳩up
我上個月去連登神醫, 5分鐘出返嚟, 第二日已經食飯
傷口仲要埋得好又靚, 唔係宣傳
仲有大陸 be@me beme 都係伏伏地
睇牙都係返香港穩陣
愛康健舊D

麥芽有人話唔好

格倫冇睇過

護芽新D 大D 態度就一D D

我都諗緊剝唔剝

3隻直生,1隻橫生

香港3隻quote 我2-3000 一隻
打橫個隻4800

上次800-1200

打橫個隻1800
香港睇牙啦 有乜事都可以有醫生跟 麥芽 格倫 自有光 be@me都係伏伏地 唔好貪平 搵國內醫生了
幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞