拍拖係咪真係咁難

208 回覆
62 Like 20 Dislike

你問親啲女咩叫性格好,屌你老味真係聽到我

推到有人答

食野買野主動比錢咁囉 又會揸車接送咁呀

有錢+有服務=性格好

類似要對屋企人好,但係又唔可以太好個啲啦
總之係要係超級好男人但係又唔可以太好男人

仲要唔可以太好
莫名奇妙

冇見一排,高左又矮左,肥左又瘦左喎

好男人咪即係可以令到條女有得威

一係就有錢有得享受,一係就靚仔有型拖出街有人羡慕。總之係其他人面前要有面

你問親啲女咩叫性格好,屌你老味真係聽到我

推到有人答

有錢+有服務=性格好

仲要唔可以太好
莫名奇妙

一係就有錢有得享受,一係就靚仔有型拖出街有人羡慕。總之係其他人面前要有面

仔又何嘗唔係想帶條女出黎有得威比其他人睇
讀nursing 本身圈子好細
身邊女仔同學全部出晒pool
上堂又唔會識到新同學
次次同fd叫兩句春就比人話nursing咁多女都出唔到pool 真係難聽過粗口
最近一年都識左幾個岩feel既女仔 但全部都係o既
拍拖真係好撚難

冇對象最難搞 環境問題

唔好話你係絲
我係巴都係咁

識唔到係最大問題
同圈子入面好多都會變左朋友feel
完全無興趣同佢地拍拖
就算有人鐘意自己
自己無feel都唔會為拍而拍

同埋每個人都總會有d特別喜好
有時自己會知會講
有時就自己都未必會清楚
真係到遇到岩既先會發覺會有呢d特質既人
所以絲打慢慢黎啦
未拍過拖其實好多喜惡連你自己都唔知
所以呢個情況都好難去揀到自己鐘意既
唯有慢慢相處落先知
所以你慢熱係好正常

唔想為拍而拍呀嘛

感覺呢句實在好限制自己
已經開始覺得只要份人夠醒,為拍而拍都冇咩野,大不了性格不合和平分手

利申:唔想為拍而拍嘅a0
搵個你鐘意佢 佢又鐘意你既好難

有錢+有服務=性格好

仲要唔可以太好
莫名奇妙

咁就梗係

但係相對上男仔會願意揀一個級數同自己差不多嘅女仔,女仔多數想揀個高級數過自己嘅

有錢+有服務=性格好

仲要唔可以太好
莫名奇妙

咁就梗係

但係相對上男仔會願意揀一個級數同自己差不多嘅女仔,女仔多數想揀個高級數過自己嘅

聽講有個女係火車屌爆條仔
話條仔痴身 朝早要佢叫起身
去旅行又唔plan
不過帶出嚟受人歡迎 所以keep住唔散
講左咩自己參透下
上次個fd都話自問個樣正常
我笑而不語
讀nursing 本身圈子好細
身邊女仔同學全部出晒pool
上堂又唔會識到新同學
次次同fd叫兩句春就比人話nursing咁多女都出唔到pool 真係難聽過粗口
最近一年都識左幾個岩feel既女仔 但全部都係o既
拍拖真係好撚難

冇對象最難搞 環境問題

首先要個對象係a先 之前番工識左個真係幾好傾個陣唔知佢有男朋友 有日一齊ot諗住一齊食野啦 之後佢話男朋友黎接佢 介唔介意一齊食 個餐吉邊真係不得了

但你又肯一齊去食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞