拍拖係咪真係咁難

208 回覆
62 Like 20 Dislike
你想要啲咩類型男仔
會唔會要求高

唔高掛 睇性格多
唔係外貌協會

真真正正嘅好性格男仔仲高要求過靚仔wo
成廿歲 都未拍拖
係flirt下就完
自問唔算樣衰 最大問題係身邊圈子冇咩男仔
求絲打訴苦

同感 要識仔真心難 做主動比人拒絕更加冇信心 等運到又唔知等到幾時

比人拒絕下就冇信心,咁注定一世單身喇。機會係要自己爭取,個天唔會掉落黎,樣衰係一時既事,後悔係一世。

屌 次次flirt撚完都無結果
我又可以點

你flirt人定人flirt你
遇是互flirt?

若果係互flirt即係雙方有好感
點解你唔可以行多步呢?

互flirt架開頭
之後慢慢減退
我有行多步 但對方停步 甚至退步
我已經盡晒所有力去感動對方
可惜都唔成功
成廿歲 都未拍拖
係flirt下就完
求絲打訴苦

同感 要識仔真心難 做主動比人拒絕更加冇信心 等運到又唔知等到幾時

比人拒絕下就冇信心,咁注定一世單身喇。機會係要自己爭取,個天唔會掉落黎,樣衰係一時既事,後悔係一世。

我又可以點

遇是互flirt?

點解你唔可以行多步呢?

互flirt架開頭
之後慢慢減退
可惜都唔成功

屌我而家個情況都係咁
搞到我完全唔知佢點諗
識仔都係學校同學 活動 返工同事 fd搭fd 網上
讀nursing 本身圈子好細
身邊女仔同學全部出晒pool
上堂又唔會識到新同學
次次同fd叫兩句春就比人話nursing咁多女都出唔到pool 真係難聽過粗口
最近一年都識左幾個岩feel既女仔 但全部都係o既
拍拖真係好撚難

同你情況完全一樣 只係我係女 讀工程科 成日比人當兄弟
要開始唔難
但點樣維繫落去真係好難
喂唔好賴啦 我夠讀女校大學讀幼教啦 想識男仔就主動啲
成廿歲 都未拍拖
係flirt下就完
求絲打訴苦

我又可以點

遇是互flirt?

點解你唔可以行多步呢?

互flirt架開頭
之後慢慢減退
可惜都唔成功

咁奇怪 個男仔flirt你先?

係呀

我又可以點

遇是互flirt?

點解你唔可以行多步呢?

互flirt架開頭
之後慢慢減退
可惜都唔成功

咁奇怪 個男仔flirt你先?

係呀

好撚似我...不過我調番轉

互相取暖啦bro
事隔半年 我都無再諗d咩啦
時間好似幫到d 唯有叫自己慢慢放低
成廿歲 都未拍拖
係flirt下就完
求絲打訴苦

我又可以點

遇是互flirt?

點解你唔可以行多步呢?

互flirt架開頭
之後慢慢減退
可惜都唔成功

咁睇個款係男方多線投資
最後揀定一線發展
佢唔玩多線發展已經算好
唔使太傷心,下個會更好
係呢到留低contact 你想要幾多個男朋友都得
係呢到留低contact 你想要幾多個男朋友都得

喂唔好賴啦 我夠讀女校大學讀幼教啦 想識男仔就主動啲

唔係唔主動係連識既機會都冇
Pmed
唔好喺連登放tg識人,除非你想揾sp
想識男朋友去現實揾,主動d就得
你想要啲咩類型男仔
會唔會要求高

唔高掛 睇性格多
唔係外貌協會

啲「好性格」包好撚多野架
樓主咁你做乜flirt flirt下會冇左

有時flirt都差咁啲野昇華唔到一齊
一係就flirt flirt下錯過左timing
話你知,返左工仲難識呀
我朋友返sales已經多女
點知十個後生有八個都有仔

岩傾少少既都無佢份
拍拖感覺好煩咁
話你知,返左工仲難識呀
我朋友返sales已經多女
點知十個後生有八個都有仔

岩傾少少既都無佢份

感覺女多既地方是非多 成班女係到小圈子勾心鬥角
你想要啲咩類型男仔
會唔會要求高

唔高掛 睇性格多
唔係外貌協會

啲「好性格」包好撚多野架

好想知有幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞