iPad Pro M4 vs Samsung Tab S9 Ultra

68 回覆
2 Like 10 Dislike
S9u
利申 用緊
唔知,淨係知s pen轉擦膠勁方便
明知佢可以出, 但專登唔出, 呢種態度真係好令人反感
以前都唔會為左保住IPOD 而cut 左IPHONE 個音樂功能la
勁撚易誤觸
兩部都有考慮過

直到我見到m4 1tb有16gb ram

新CPU 大ram 靚芒
ray ma bb 真係評測得好好

https://youtu.be/MCC9j-OJbgU?si=zJuH13mMkwDEEXNG
玩完實物輕撚到 好吸引
apple pencil double tap,自己覺得煩同慢好多
到底成日買LI堆超勁GE SPEC翻黎DO WT
ios幾時先肯加全局返回鍵
ipad返上一頁要㩒左上真係好反人類
吹到iPad 幾勁
最尾個個都係 睇ppt 睇書 睇片
專業果班又唔會用佢 / 專登去遷就佢黎用

蘋果野本身係佢諗好哂
用家唔洗用腦都用得好舒服
依家所有野都係用家問題
真係寫野我揀surface
其他都係垃圾
冇用過iphone
唔知ipad d mon 係唔係差d
我室內冇用貼幾個月
幾條大花痕
有d位置coating 明顯薄左
用落唔滑
Apple 好多野表面靚勁快殘
Magic Keyboard 就是成功例子
如果會睇波,我真心推介S9Ultra 😂

完全無得輸
Why
16:9 無黑邊 full screen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞