iPad Pro M4 vs Samsung Tab S9 Ultra

68 回覆
2 Like 10 Dislike
有千五,11吋果部

仲有佢送埋smart keyboard

所以你睇你想要錢定型

型就iPad Pro 13吋 錢就s9ultra
我掉返轉, 用開android phone 但會用ipad, 兩個os都有得玩幾好。起碼人地問起鐘意邊個OS都有理據話自己兩個都有過。
純娛樂睇片S9U
要寫野畫野做野/大學生 IPAD
放左邊個買Mac book
雙開,安全资料夾,又有ai玩。 s9u

不過我都係要M4
资你老母
安全資料夾有咩特別?
唔同意寫野果part...
spen屌打apple pencil喎如此手寫
你筆轉擦膠apple pen double tap到痴根

畫野我唔知apple pencil好過spen幾多
ipad點睇漫畫?漫畫人收咗皮,web版又唔好用
唔係有漫畫社咩?
你知唔知iPad 寫野畫野堆apps 有幾pro
一樣得返啲大陸漫

定要用vpn?漫畫人app連用vpn都唔得
我唔知,我用s9ultra 漫畫人睇
你唔喺香港?
呢啲都係估計
但你諗吓如果真係做到佢基本上拉晒所有iPad用戶入MacOS
結果可能個餅做到更大,更加可以同Windows抗衡
放棄咗啦 勁垃圾
三星放咗 都未動搖到蘋果
咪就係有貼先唔花囉
講緊張貼都冇花
ipad pro睇漫畫唔會太大咩?
由買a12z聽到宜家 到今日已經死心apple擺明要賺盡唔會下放macos 淨係multi window咁基本都等幾年 wwdc9成9又係出垃圾
當初覺得係,但而家覺得唔洗zoom in out 幾正
ipad mini size最適合
佢唔做 你都係買
咁佢做黎做咩
同埋佢一日唔做 咪賺晒三邊錢
IPhone ipad MacBook
到遲啲要轉既時候佢咪轉
反正而家又可以搵多幾年錢
唔一定
買iPad嘅都會照買
唔買iPad嘅,可能就係因為呢個原因都變咗會買
MacBook嘅銷量會跌,應該好難避免
但同一時間iPad嘅銷量應該會上升
將iPadOS macOS iOS全部變做Apple OS
用自己公司產品蠶食自己公司產品
好過比第二加公司搞掂
情況好似Windows 98 打Windows95
你可以話九成人用Windows九五我做咩又要嘥錢研究下一代
去蠶食自己原本嘅市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞