[澳門]$150兩支水,$100盒燒味飯

332 回覆
1342 Like 10 Dislike
痴撚線 大不了飲一日水喉水 香港啲水喉水又唔係唔飲得

閱讀理解有無1

又玩得幾開心咁喎
燒味佬都係求打個和咋,買水煲飯好貴
嘩乜澳門咁既
我落彩虹邨間士多買bonaqua750照舊$2.3

如果賣窗入面既野個價錢牌點會貼係門外面

咪係,仲要貼正係窗下面咁趣緻😏
去到邊到都有呢d仆街度縮老細啦

150/2枝點會清得咁快

無水用你買唔買?

無水用你買唔買?

唔講支水
100蚊一盒飯都仲未兜到
黎香港買啦講真

啊 唔記得左困住左走唔到 飲海水囉 周街都有
幾時都話澳畜係冇撚骨氣
成班賤畜不思進取,學撚埋曬支那畜D衰野
一日到黑都錢錢錢,一反建制就話攪事
全澳門都係服侍支那人
你話香港人係港豬,我想講全地球都搵唔到一種城市人低賤得過D垃圾澳畜

trollwan人點計?

無水用你買唔買?

唔講支水
100蚊一盒飯都仲未兜到

其實都唔知兜嚟做乜,面對現實,有人賤格咪屌囉,唔屌第日咪又出現過囉,唔會改善。
150 傻的嗎
屌呢啲真係華人劣根性
坐地起價好仆街
不過如果香港都中招,我信都有好多人會做同一樣野

藥點會用支做單位
掉轉係香港未一樣係咁

啱啱想講

我諗差唔幾

今朝八號無咁大風大雨落街食茶餐廳早餐一樣價錢
香港咪都係咁 笑乜野?
邊間鋪呀mark低呀全世界!
如果再咁落去 不出24小時一定會暴動

無電事小 無水真係會出人命

邊有咁易丫 班威尼斯人做開順民架嘛 早幾年美國係風災 特登係中部黑人地區 唔救災睇下捱到幾耐 五日先暴動 隔離特區一個月左右啦
大撚把錢啦
派咁多 怕條毛
回憶緊12年啲鹽價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞