鄭俊弘親揭2歲囝囝已出現病徵 忽然斷電暈厥

250 回覆
24 Like 91 Dislike
用氣功改變基因
夜瞓
點解報應係個仔到?
個仔又做左乜有咁嘅報應?

見雯雯咁好搵, 佢地咪學下
殺子前奏
只係氹人繼續做好人
同印度種姓制度一樣, 用輪廻理論呃鳩賤民做人礦
試左用狗帶未?
信報應論,就唔係巧合,前世有恩怨,今世先會做仔女,做得仔女,一係報恩一係討債
請大家唔好搞唔關事的小朋友
啲人講係報應就叫惡毒?
連登仔都係告誡啲人唔好虐待動物, 棄養同做人第三者, 唔係就會有報應
咁都叫惡毒
如果做過呢啲野就deserve 下一代要係天使

我諗人類應該有1/3-1/2人口已經係天使
做第三者係乜事,有冇新聞睇吓
外國有個女人,個仔女有罕見病,
但藥廠買左個研發權又唔做野。
於是自己成立公司,
收購左隻創新藥,
然後自己搞研發,
最後研究到隻藥出黎。

佢地有錢,
就自己出錢做研發啦,
等藥廠研發,2047都未必有啊,
仲要創新藥一出都可以過千萬一次。
個女人究竟有幾有錢可以開間藥廠出來研究新藥?
又係你個傻閪羅宋湯
記得佢地話最麻煩係同藥廠傾,明明間廠都停左開發,但都當佢係新公司做收購,要比一筆錢專利費同埋未來成功分紅。
然後就要請d專家做研發。

咁貴就係貴,但係你地話何家本身有錢。既然有錢,就試下囉。
棄養左
條女老竇有6億
以為佢電暈個仔
呢條撚屌有前科鍾意玩電嘛
TVB開套蜘蛛俠電魔揾佢做電魔就啱
斷電隻嘢行電㗎?
生弱智仔真係陰公
唉,以為搞掂痾硬屎開始有得咬老軟
咁多年陪伴嘅狗都因為後底乸唔鍾意
狂電佢,想置佢於死地咁電
以為人生舒服有個新開始
吖~咁唔好彩,生着個弱智仔
有排捱
唔飲凍水就無事
應該仲有機會起碼佢冇呃細路, 但係arho sunny 有, 可能arho sunny 佢好撚憎小朋友, 例如行街會成日屌柒啲小朋友, 但係Ashley Chan 唔會, Ashley Chan 佢係鍾意小朋友, 因為咁樣所以先鬧交, 當然仲有其他原因arho sunny 佢成日都喺直播度屌人, 有公關災難就叫人哋食樹根, 食樹皮, 話唔定分分鐘背後都係成日咁樣屌Ashley Chan, 情侶之間有咩衝突唔去溝通, 而係屌人哋: Ashley Chan 你食樹根, 食樹皮啦, 分咗手當化瘀血, 只是結果咪真係分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞