鄭俊弘親揭2歲囝囝已出現病徵 忽然斷電暈厥

250 回覆
24 Like 91 Dislike
我信㗎喎,信會報哂落自己啲屋企人身上
個小朋友重度弱智,都唔會知我地笑佢,咪又係笑佢老豆老母
認真答,醫返好就肯定冇可能,但係針灸嗰啲對於保持身體機能會有啲幫助咁
之前見啲半癱瘓嘅動物睇獸醫都會做針灸之類,排尿同埋神經機能會有改善
希望小朋友可以得到佢最能做到嘅最正常生活同快樂成長。
咁佢當初做人第三者同虐狗個陣有冇同埋心?
個老豆做咁多陰質野唔洗還?
唔使,2024年仲信報應?
唔通咁多連登仔窮係因為報應咩,我認為下一代嘅痛苦永遠都係無辜嘅。
同埋我唔覺得佢哋做咗啲乜嘢陰質嘢。
咁唔怪得電騙咁多人中招, 咁多無腦既人
微缺失false negative 機率唔係0.01%
當時我驗醫生都話唔準
豬智力都好高, 但好多香港人都食豬, 咁點計
神棍
幫佢變真。天使
餅長哥仲日日沙頭角瀨撻 掤爛牙仲靚過老同
咁漁農署都會殺流浪動物
但人地都唔會走去虐待隻動物又電又釘
迷信角度講,運嘅野有分天地人

住宅風水係地數
(住邊個地方都係地數,影響更加大,
例如住香港同住平壤雖然都係該國嘅大城市 ,但已經係兩個世界)

就算有風水師幫佢睇,都只係搞掂咗地果part
如果佢自己作孽太多,俾天收加上自己運滯,咁就無人救到

所以啲人成日話做善事做好人可以改運,
係講緊天果part
希望就算個人條命本身行衰運,
又無錢睇風水無錢移民,
都希望天運可以幫一幫咁意思
唔算喇,呢啲冷血閪只會關心自己,其他人最多傷心一兩日
咁快想搞演唱會賺錢
好似係一定要個患者有足夠嘅智力去自主做呢一個決定
唔可以幫人決定
佢哋屋企幾億身家
可能唔係我哋諗果隻安樂死
有個UNCLE之前仲話佢個仔生得好有福氣,
衰D講真係好福氣, 因為呢世人到要人照顧
其實feel唔feel到痛同係咪弱智係冇關係
我諗樓上嘅意思係講緊佢哋唔會經歷緊一個正常人成長所帶嚟嘅一啲壓力痛苦
例如學業工作家人生離死別
呢一類需要有足夠嘅智商先至認知到嘅問題
其實無講錯
所以睇命唔可以側重一邊

失匙夾萬成世自己無影響力但食好住好都係有福氣
有得揀同冇得揀已經好大分別
正常人工作學業上唔如意
最worse可以選擇躺平或者唔讀書
但天使b要承受肉體上既煎熬乜都做唔到
而且佢地有最低限度既認知
完全係兩個層次既痛苦黎
樓上上意思係以天使b嘅認知能力,理解唔到你講果種心靈層面嘅痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞