[美劇經典]摩登家庭 Modern Family

111 回覆
54 Like 1 Dislike
真心堅 做realtor咁多起落都捱到 仲要自己起到枝旗
claire don’t deserve phil
claire都出色嘅wet妹都gpa 4.0 係俾phil滾大咗個肚
Clive Bixby
好撚sweet
身邊無人睇modern Family
咁岩呢排重睇可以上黎取暖
一個湊三個都唔易架
一開頭想屌Gloria,之後想屌Claire,跟住想屌Haley,到last season覺得Lily最正
alex
Lily成家係越南餐廳嗰集,次次睇親都笑死
I hate Vietnamese

I am gay
I am gay
I am gay
Claire成日唔尊重phil既興奮
養鴨仔、魔術之類
(好似係)
Claire 出trip搵唔到Haley 係咁FaceTime 嗰集, Cam and Mitch結婚嗰兩集,3個細路同Phil and Claire 各自留瞞住對方係New York玩嗰集,同埋結局嗰兩集都好好睇,耐唔時會㩒返黎睇
Honey, you are not gay! You are just confuse!
Oh my god, what’s wrong with me?
但後尾佢學魔術比驚喜Phil
I don’t deserve you
我覺得其中一個最好笑嘅gag係
Lily好似請班同學返黎開party 都係Asians
Mitch湊唔晒 咁啱Jay黎左一齊湊 諗住搞到啲細佬女攰晒就可以早啲完 但啲女越玩越high Mitch想放棄
Jay話:I’m not losing to a bunch of Vietnamese the second time. Get up, no man left behind
越戰gag
辣椒醬血汗工廠

笑到
睇到第三季停咗
佢啲cold opening都好正 grab that hoe我笑到pk
細細個nerdy 大個對波大到要走去縮胸去活動著條裙出嚟全場望住
Haley 中後期自己又病 身體唔好
Haley呢啲女最吸引嘅地方就係15 16 17歲嗰時mk妹又露又開放
一大個咗去大人look就唔吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞