[美劇經典]摩登家庭 Modern Family

111 回覆
54 Like 1 Dislike
最近係迪迪尼睇曬11季

成套劇啲反轉,人物性格反應真係好正

有冇同好一齊討論?
以為gloria係coal digger 點知係真愛
睇到第8季無咩心機繼續追
主要係想睇下Phil既on9 同Gloria對波
中間幾季係悶啲
但final season 啲回憶好正
not coal, is gold
唔係咁滿意phil一家三個仔女啲發展,尤其係haley竟然係同dylan 明明佢同andy分手果陣好有前途

Cam真係好煩btw
cam係玻璃心人
gaylo sterotype
上網睇話lily每次學校表演Mitchell 都會去睇
好爸爸 佢一家其實都好錫lily
記得佢有一集去夏威夷就屌尻Jay

"好多人以為我同你結婚係因為佢啲錢,然而我只係想揾個老啲嘅等自己唔需要咁多嘅戶外運動同埋得閒啲"
好似係Jay生日全家人去旅行,佢細佬打俾佢話佢地老豆都係呢個年紀死嘅,嚇到佢係咁做運動同食健康嘢

果集我記得jay做完尖返嚟叫gloria估下佢deadlift幾重,gloria hea覆佢500 pounds? Jay即刻話what am I, a forklift? 笑撚到我pk
後面幾季有時 分唔到嗰集睇過未 做到好重複 前期最鐘意酒店連房嗰集
睇到第二季中後段停咗 見到呢個post 又想開返嚟睇!
就係呢集

好好笑,仲要佢啲美國至上主義真係好正

教Joe講感恩節起源又係好好笑
不停咁R Upgrade

一集入面數左兩三次樓層
仲要次次都唔啱數

61,62,63 ~Son of a bitch!!!!
final season最尾嗰5集

集集都睇到眼濕濕
係咪佢同phil喺吊床到扑野嗰集
好好睇
咩有野吉到佢
笑撚死
andy係幾正
Jay 個人物轉變寫得最好
其他角色都冇咩改變咁
佢同manny關係好正 由一開始幫住Javier到後面幫Jay氹阿媽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞