BanG Dream! MyGO & Ave Mujica 討論區 (16) 奏字音 (ラジオ) という日常

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
尋日終於睇埋mygo大結局第13集,喜歡祥子了,期待1月
逼害 睦醬

想問其實睦係咪未知祥子屋企D野
呢個要等第二季先知
主流都係估豐川家無事
係祥子老豆唔知衰左咩比人遂出家門
祥子唔知點解跟左老豆不過應該係自願
咁就對應返祥子鬧爽世個陣會罵一個高中生點背負起人地的人生
客服
是日動畫放送一周年
一年前邊有人諗到班尖相關既post可以開到第16個

然後大家慶祝完可以繼續等多半年睇am

咁快就go左一年
一年前嘅今日我係基本上0期望入去睇頭3集嘅
MyGO係我22年春季掃完BanG Dream堆動畫之後第一次追佢D野(當時叫做第一季到Morfonica果2集都睇完),當時覺得BanG Dream堆故事幾穩定人物寫得幾好又有D戲劇性(Roselia同RAS果堆),但MyGO係播之前唔夠3個月先公佈,記憶中PV直頭冇咩內容,我除左信BanG Dream之前動畫做得唔錯之外完全係0準備去睇(隔離場 幻日夜羽 我反而有D期望)

鬼知道睇下睇下睇到呆左咩 (其實就算第3集非常特別,真正令我覺得佢另有內情都係傳說嘅第7集 )
舊年我都係因為佢係bang dream咪睇囉
點知去到第5集開始沉船,第7集就死心塌地
果陣係第一次發現原來武士道係可以認真同埋好好地做動畫,而唔係只為叫人去玩驚
年尾係咪有 劇場版
其實少歌都係
秋天
唔覺意聽到春日影好好聽, 唔覺意睇埋mygo, 唔覺意發現bang dream故事風格大變, 唔覺意入埋黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞