[I/A] ハイキュー!! 排球少年 !!TOUCH THE DREAM (9)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
想問下而家已經係咪無9000鑽送得3000送 抽唔到首抽
有諗過8591買 但有無建議咩組合起手好
想問吓大家condition卡會照儲黎升5星定用黎換彩晶?
Condition卡碎
咁抵玩
https://gamerch.com/haidori/entry/662991
有圖睇 3%就唔難刷既 但玩產去就會發現得一兩隻勁人係唔夠用 例如某d關會扣體好快
買個石ac 趁e+抽哂宮兄弟好過

新入坑幾日 刷首抽抽宮侑 課金抽西谷
上黎睇post先發現on9左應該調返轉 e+望住西谷個pool抽左80下好後悔

想問下互動活動商店有咩係優先考慮去換
剛入坑 想問首抽係咪頭果5個人 咁刷?
https://gamerch.com/haidori/entry/662991
有圖睇 3%就唔難刷既 但玩去就會發現得一兩隻勁人係唔夠用 例如某d關會扣體好快
買個石ac 趁e+抽哂宮兄弟好過
收到 唔該巴打
Ac入左手

有及川 牛島 宮兄弟 日向 影山 西谷 黑尾 青根

應該主力點排好 求請教
北前輩抽唔抽好
及川 牛島
然後 怪人快攻 + 雙子快攻
自由人手有需要手動先換出黎用彩技接波
用完雙子快攻 換黑尾/青根出黎彩技block
使唔使升星先?我有d彩蛋可以換碎
之前買左個ac 0進度,4萬石到
有1週年日向,彩宮治,彩古森,夜久,黑尾
仲有其他垃圾彩,都係100
要升、唔係活打唔到上去
睇wiki睇下有冇t1 t0升左上三星先
又黎
睇黎佢想復晒成隊普通稻荷崎
幾時出隻新既影山可以同一週年日向出技
想要新日向
唔好煩喇 一次過再出
好期待下個活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞