[I/A] ハイキュー!! 排球少年 !!TOUCH THE DREAM (9)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
彩石
用鑽抽中重複彩角會有30粒(如果用卷抽中重複係30碎片)
好途徑可以拎到 每次打齊活動分 每期可以換10粒

新入坑幾日 刷首抽抽宮侑 課金抽西谷
上黎睇post先發現on9左應該調返轉 e+望住西谷個pool抽左80下好後悔

想問下互動活動商店有咩係優先考慮去換
活動既話
兩張彩卷 , 10粒彩晶 for sure
其他例如pvp之類既每日呢 係咪等到張彩角啱心水先
張彩角卷?
唔駛等 普通池黎可以即抽

呢堆商店幣 係咪張彩卡9成9都係廢普 每星期換彩晶唔洗儲?
西谷課左幾多
有得課既平石課哂 應該兩三萬yen啫

Dllm,用劵單抽中左
30000yen 都1500hkd

對其他新入坑既巴打黎講
自由人唔駛課金追
除非有愛加乘
歐到
繼續擴大路人池
活動換曬彩劵同10粒彩晶 你地通常換咩
金劵 skill reset 劵有無用
會換定啲reset 劵
其次就金&銀skill
有冇人會換傢俬
其實傢俬部屋個功能點玩
想問出線技能點用?
想問下係咪唔建議換粉紅skill
我會每樣最少換一個 有時有d款會換幾個
砌房 每間房有評分 你可以用部屋幣買傢俬升評分 每間房分數有上限 升盡可以砌下一間
總評分升到咁上下會送d加能力嘅柱俾你 仲會有幾個球場生產用
每日可以去人地間房比like 支援 執垃圾 (垃圾有錢有石有升柱用嘅素材)
應該係咁上下
點去人地屋支援,見唔到有支援個掣
撳人地d球場 如果撳得會有個icon
不過有時可能俾其他人撳咗
要等一段時間先再撳得 或者直接去下間
睇個人架咋 有體力繼續刷分可以換埋
仲有TV應援,PVP換,全國大賽 各一可以換
另外角色碎片都可以交換
剛入坑 想問首抽係咪頭果5個人 咁刷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞