$8000 budget電話~

46 回覆
2 Like 13 Dislike
唉,我就係將所有相都放係電話度!
唔洗煩丫嘛以前就好有心機研究既,依家可能忙左,又多左bb相,貪方便
我轉左3台了,所以我要去問問先~
我諗住係price.com
辛苦曬 你個個用量的話係我多慮左
因為見你話有BB 以為係影相閒閒地SD卡霸多百幾gb個類
宜家咁計的話你爆到上512應該肯定夠用2-3年以上
加埋見你drive仲有位 真係唔得唔夠就移左入去先
記得搵D特約經銷(price有mark)
有D商戶係賣行水貨
買之前double confirm左係行貨先
順便問下有無得trade(如果你唔留黎整完個mon做備用)
我個b得幾個月大咋!所以bb相會越黎越多!!
其實有咩分別?我見特約果d貴好多~
水貨係專門店冇保養,但係有舖頭既保養?
行水=水貨 但mark成行貨 店保賣比你(但通常好伏 出左事店係會唔認 同無保差不多)
行貨= 原廠保養 有咩你直接搵翻三叔
特約經銷係確保佢一定係行貨
當然如果你信唔過三叔保養 又唔要samsung pay個八達通
可以攞最平去e記直接買水貨

或者你問下你有無朋友之類係smartone台又有quota未用 問下佢可唔可以讓比你咁 我就咁睇好多街鋪唔比人trade舊
OH 記得決定左都好 落一轉豐澤/百老匯之類揸下機先
明白好多謝妳咁詳細解釋比我知啊
咁我問下屋企人有冇用smt既,同埋去街舖揸下部機先
你如果落去揸完覺得手感唔太好/有其他心水的話再上黎問
同埋因為S24U開始轉翻直MON
如果你想要curve mon的話可能要搵翻S23U
我覺得直mon好d啊~
到時如果有問題想問既話,希望妳可以比意見我啦!因為唔係個個肯答我呢個白痴嫁
想問一下,s24 ultra / x100 ultra / x100 pro
呢三部機邊部好d呢?
Pixel
細佬用緊,佢話麻麻地
麻撚煩
買靚殼唔係iphone 就係samsung S系 / Pixel
隔離兩部無行 真心咪煩S24U啦
X100U風評好似炒炒地
佢又無錯喎
複唔複雜好個人既
下下叫佢log in 入acc
入app store 可能又嫌煩呢
on9用iphone
黑色囉。你係唔係要🤣
我有部ROG7
成部電話無用風扇會好熱….
如果效能推盡。
返回上一頁原來唔係下下都可以左swipe去右
有時要左上角back唔複雜 唔麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞