[I/A] Marvel Future Fight [98] 異界大戰 之 等 T4 Deadpool

858 回覆
1 Like 0 Dislike
IM不了
等新skin
100秒內打低梅菲差少少

係咪個包唔夠多人課
琴晚睇英文論壇d人屌個包無得用水晶
開唔到隻新角
但其實次元箱都有機出
咁課金角一樣要用錢開,雖然都有高級箱抽但應該無人抽
唔明有咩好屌,可能嫌隻角太貴又唔想刷次元

不過個新包食相係難睇
一星期後個包嘅skip等待時間優惠變左無用
咁即係廢左個優惠
開放嘅隱藏關又唔係特別多資源
徽章設計問題大d
太難升反而無意欲去刷
有d似當年出嘅漫畫封面收集咁
當年漫畫封面大咬到 都無咩人攞到CM制服

我都覺徽章先係問題
總共58種徽章
免費嘅只可以打到20種
課金pack可以打到17種

其餘21粒徽章要人抽箱
攞又煩 升又煩
講真有比較就人屌好正常
你有epic quest依類有得用晶開而報酬又唔錯嘅,對比今次突然開先例而報酬又唔係話特別吸引
仲要live講到新mode講到啲關幾咁特別,最後竟然超過一半係鎖係俾錢嘅包入面
同埋啲人驚有一必有二,怕之後multiverse saga啲關都係咁鎖$40

角個方面,最大缺點真係貴
月卡角起碼課一次可以攞到幾隻角
無課到今日得首次通關既2個徽章係唔係正常
月卡角我課一次可以開一堆
之後等高6高T
今次呢個一個人就三舊水
最尾個章先開始刷
每日五場
初初無諗清楚俾人可以咁樣課一次開晒d角
自己捉蟲收唔返
最大問題我都覺得係貴
US$9.99當買埋CTP選擇卷就親民得多

同埋成個故事章節可以定期reset唔晒浪費左d關
派多d章做reward就ok
今次佢算進步左
buff嘅內容搵三個做試點先
同埋有同無, 亦唔會對大部分玩家有影響(除左要刷TL排名個d)
隻game最大影響戰力都仲係CTP同卡片 (PVP就要埋神器)
呢d都keep住有得送就ok
其他嘅本能,劍,收藏, 章都係其次當bonus
隱形女好似PVP勁
另一個就慳返唔駛升
https://www.youtube.com/watch?v=r3tdvhVYGIo

終於有T4 隱形女 PVP review

如果無Franklin 我諗真係無咩用
thx
我由一開始出玩到宜家
例行公事每日清日任
好奇一問
依家蜘蛛騎士,白狐,浪
以後無得用bio升制服?
斷估係好似blue dragon個啲咁買咗一次之後商店就變咗賣個角色嘅bio?
因為我3隻都覺醒/T3左
但碌過商店水晶角又唔見有佢哋,所以有啲好奇

Mr fantastic 好撚廢
淨係T4左隱形女
驚奇路飛仲係58%
https://forum.netmarble.com/futurefight_tw/view/228/1525417

7月新mode可以轉水晶買
平時Legendary Battle送1粒CTP都2500水晶
1隻6星水晶角又2500水晶
加埋unlock 新mode打徽章

6k至7k水晶走唔甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞