[I/A] Marvel Future Fight [98] 異界大戰 之 等 T4 Deadpool

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
漏左
升Franklin可以慳返高T卷

Wow
聽盟主教路
改版前開咗White Fox 拎咗70 bios
官方退返哂750水晶畀我
Feel到隻game真係有開始收皮既feel
出啲pack猴琴都咁
年經
見呢幾年marvel啲手遊執左好幾隻
年年都俾人講執柒收皮
講左9年但活到最後
新個收藏物品徽章暫時理解係針對三個mode去拎額外buff
時間線, 次元裂縫, 世頭
無課的話大概可以拎到十幾款左右
用每日刷關嘅材料升級就會加星
夠12粒星就開到每日額外獎勵,有機會出T4料

就結論黎講我覺得可以唔駛點理
儲夠資源先升下已經ok
除非課長想刷時間線排名, 或者推WBL,WBL+關數

對老玩家又微課/無課的話無咩特別, 叫多少少buff打世頭
但本身都打到WBL+的話有無個章都係咁打
反而對新手, 回鍋就大d幫助, 始終多左buff打世頭,次元
可能本身過唔到嘅關會過到

儲夠星開嘅每日獎勵太少, 每日先得一次, T4料機率又低
咁啱夠星就拎下資源, 感覺上無需要課金去抽章刷星星

唔知有無講錯
淨係知MFF越玩越chur
越嚟越唔適合休閒玩家
都係5場世頭同2場聯戰, 10分鐘搞掂
其他都係掛機同用通關卷
不過劇情mode要掛好耐
派遣無得直接用過關券
派遣又係要放置掛
不過最近雷神打快左次元, 日日都打到唔夠體
已經好耐無掛派遣

btw我PC用模擬器玩,所以掛機都無太大問題
每日任務幾乎日日都要打多元侵略,加埋PVP一勝搞到更chur
Fb開新acc好鳩煩
用緊iPhone唯有用電話掛
起碼仲叫有新嘢
見啲徽章幾靚 想儲吓
但318
章我覺得佛系算
唔課都有章拎到
不過少5場同d款有唔同
318就=1000水晶, CTP選擇卷,新英升T2唔駛刷次元同用高T卷
我覺得課左唔會蝕, 唔課亦唔會可惜
睇你有無空閒錢

章如果佢唔改個升階系統
真係佛系唔駛理
佢要同級先可以升到LV, 但藍章以上咁難出, 邊升得滿
要改到好似卡咁食低級升到高級咁升上去先有得玩
最接近係出埋新game MFR想去replace
等10週年又可以繼續年經
近排都多新賞試
前排又整大富翁, 改良下放大個地圖,有分歧路線捉唔同反派之類會更好
異界改版後群魔亂舞 (雖然4000以上都係個幾隻,但以下嘅就好多組合見到)
大富翁真係近幾個月最好活動
簡單直接唔刷野
rewards由錢去到T4料都有
希望出密啲
MFR玩到瞌眼瞓
唔早講
買部M chip Macbook可以用電腦掛
好似係
Frankie唔係mutant咩?
都裝唔到隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞