[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(81) 安適如常的六月 | 日韓fm merch 掏空通伴們的錢包

1001 回覆
22 Like 16 Dislike
要日本會員同埋得現場拎?
睇落係
想要又要搵代購
有冇信得過既代購 有啲想買個杯
We will be back lm
呢啲明顯去到特典level,仲要係唔係小卡size果種 逼你儲多樣嘢
自己印啦

I'm going to post the pictures I took during the fan meeting VCR shoot!!! ♡
pd48 櫻花真係好撚屈
有幾多人因為主題曲c位入坑
日本學生妹

呢幕真係每次睇都心入面嘩出聲
真係型到癲撚咗
次次都忍唔住loop呢下
都有少少感觸
諗起班女付出咗幾多努力先跳到呢隻歌
好想佢哋可以堅守跳難舞同型歌style
守住呢團嘅特色同強項
不過如果Smart紅過Easy嘅話某程度都代表市場仲係較接受洗腦歌,而且對舞步強度嘅要求唔高
唔想佢哋將來被同化

btw講真隻Easy跳到咁點撚樣開全mic
我都係最鍾意swan song
我覺得舞夠型格既話 唔太難都ok
eve 其實都唔係話勁chur但好撚型
同你講過笑話啦,依家啲人顛倒晒,話fim寶啲編舞「其實唔難」,而係得個「攰」字,我嘅理解即係話佢哋啲舞得個樣啦

仲話nj 編舞仲難,有感情牌光環真係唔同(預咗得罪nj粉),當然我相信只係部分fans認為唔代表所有bunnies

最無奈嘅係你睇翻fim以前舞台啲片,雖然都係會有人講佢哋唔開咪,但編舞方面只會講係撳住隔離隊嚟打。

總之難聽啲講,依家係直情唔想你翻身
啲舞唔難只係佢哋Make it look easy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞