依家啲動作片明星好似冇乜星味

47 回覆
5 Like 7 Dislike
終於有人講真話,又一城見過真人柒到無倫
整容前個樣直頭豬咁
難得有一次認同你
jeff真係得個樣
行為柒姐,但大佬啊,佢點睇都係娛樂圈一代靚仔喇
行為柒啫但靚仔,肥姜係外表都柒
佢氣質唔多啱動作片,不過佢星味okay ge
Tom Hardy 同超人都好正喎
荷里活而家杜絕緊佢個類典型白種靚樣做巨星
唔係無 但剩番好少,例如甜茶
但甜茶個種放番係百花齊放既890年代 姐係 Johnny Leo Tom Brad 個代 根本差幾皮
所以咪話佢就算行為上點柒都好點睇都係靚仔
就算佢柒到好似白卡佬咁 起碼都係靚仔嚟
係 永遠都係以前嘅比而家嘅好
因為總之新一代就係唔順眼 就係垃圾

外國動作男星我睇好佢
一開口真係傻仔
就算以前好又點啫
下下話住以前好
係咪唔睇新片淨睇舊片過世定睇個堆友個個好似褔伯咁拍多80年
都要D女本身識諗
楊紫瓊就係知道剩係賣樣做花瓶唔會做得長, 所以先搵洪金寶訓練做打星

而且好耐以前開始D經紀公司為左搵錢快, 都係選擇幫女出歌排舞就算, 練動作打功夫呢D時間太長佢地唔會做
唔識諗先去做打女就真喇
其實以前都話市就話動作片開一堆點都有兩套多戲拍D
如果唔係以動作片都係男人睇多呢個前題下打女本來出路就唔方好
但楊紫瓊打女打到依家拎埋奧斯卡都仲打緊

香港動作同警匪都仲係keep住, 做動作演員係搵到食ga wo
由其是九龍城寨開始再帶起動作片熱潮, 假如可以搵到一個打女打響名堂
分分鐘可以做下一個楊紫瓊

但要練到楊紫瓊嗰隻硬橋硬馬先好睇, 花拳繡腿唔work
問題係有幾多女藝人肯犧牲咁解
市場問題呢樣
你再數到幾多個除左楊紫瓊
其實會唔會係拍果個問題? 叫做近年啲果套十月圍城都拍得幾好
我鍾意李賽鳳多d有樣又有實際
殭屍先生做婷婷又搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞