依家啲動作片明星好似冇乜星味

47 回覆
5 Like 7 Dislike
The rock Johnson 好似冇腦咁又唔靚仔,係好大隻睇落打得但冇嗰種charming,似莽夫
唔好話動作片 依家啲明星都係冇乜星味
肥姜都可以捧到頂流就知咩料
冇嗰種charm,柒頭一個
話佢柒都便宜佢
以前檸檬都柒柒地但係人哋起碼叫做外型好睇好多
佢真係好普通,人哋例如劉華chok起碼真係chok得型,條友好柒
Ryan gosling 唔差,不過太斯文冇乜陽光嘅感覺,cool方面又唔覺得佢打得
Leon真係型佢嗰種型係靚仔而不自知 舉手投足都型到仆街 仲要勁有貴公子氣質 謙謙君子
劉德華係MK feel
城城cute多過靚仔
但呢班人點樣都好過而家嗰啲幾十倍
連Tyson Yoshi都有人話超靚仔真係唔知乜事
男又係女又係啦,嗰隻Jeffrey 明明普通都吹到好靚仔,一啲都唔吸引,仲有最近唔知乜鬼creamy ,嘩豬扒都吹奏得
仲有朱千雪成個菲傭咁都唔知點解咁多人吹奏
朱千雪都起碼叫做順眼同埋有氣質
最廢解就係不學無術嘅過氣MK妹妹鄧麗欣都吹奏到大美人女神明明演技廢柴咁
可以吹奏到實力派 五官扁平嘅李佳芯又係 真心覺得佢個樣勁典型大陸女人feel最多係叫做順眼

同埋而家好興嗰個大口狗又係 超MK啲人吹到佢美少女
Creamy真係好撚豬扒因為露波又有人吹奏
啲人呢排仲吹埋劉俊謙又講到佢Leslie接班人 又講到佢靚仔到前無古人後無來者
心諗個樣順眼少少就吹到咁

嗰個乜鳩Jeffery啲人仲話佢靚仔過希哥真係得啖笑,條友開口就成個傻仔咁,脂粉味勁重好似驚死人唔知佢靚仔
希哥 黎明嗰啲就唔同 好型 加埋佢哋真係與生俱來嘅型同埋氣質 味道都有齊 舉手投足或者一開口只會令啲女更加死心塌地
坦白講,希哥似懶型mk仔,睇耐啲真係唔多型,可能mk得嚟但又冇殺氣
Jeffrey 真係似傻仔,我即頭唔覺佢靚仔,因為似傻仔得嚟又唔係cute,一啲吸引力都冇
佢真係傻仔嚟
成日以為自己真係好靚仔 啲gestures 真係好乞人憎 加埋講嘢成個傻仔咁 完全唔覺得佢Charm
始終都係舊時好,李小龍嗰啲我都唔講了
狄龍大哥 同 John哥 都英雄遲暮了

朱千雪外型真係似菲傭,又黃又黑又大口,不過佢言行舉止係ok ge
李佳芯咪就係妺仔樣
大陸嚟講北京嗰啲真係唔錯,係同香港唔同比較cool但適應咗又真係可以洗甩陣娘味,有自己風格,黎明王菲高圓圓嗰啲,甚至可以有型過潮過香港人,骨架比起普通香港人有太大優勢成個model咁,香港人比起佢哋就比較sweet比較陽光有活力有親和力得多,其他地方真係點洗都洗唔甩陣娘味,即使過咗幾耐又紅透半邊天都係洗唔甩,無論著埋西裝亦或casual咁都係擺脫唔到
台灣嗰班星又係老老土土咁

王菲真係有型又有style完全唔似大陸人,似Model
黎明唔使講,直程成個娛樂圈最靚仔,又有氣質又優雅 最癲嘅係就算浪子不羈又得 扮飛仔嘅型又得 做返自己最儒雅 文質彬彬 貴氣公子嘅又得
難怪你會話城城喺佢隔籬真係似傻仔
劉德華喺佢隔離真係好撚柒 Leon完全係器宇軒昂昂藏六尺 雄偉不凡 玉樹臨風

無論東西方都係,連啲動作都冇咁爽,太堆砌
以前史泰龍辛力加佢哋可能唔係靚仔,但真係夠晒陽剛味
呢個年代男如果係太陽剛反而少人睇,有好多不同因素影響,例如左、kpop等等等等
依家嗰啲油頭粉面,一啲英氣都冇,都唔係男人嚟,所以我以前都唔多鍾意張國榮,但張國榮起碼真係有少年陽光嘅感覺,夠不羈瀟洒,後期佢係gay越嚟越不知所謂就另計,可能我真係唔識欣賞
你而家聚腳在2024年嘅兒登呀,你講呢啲咁政治不正確嘅嘢,碌柒喇
劉華後生初出道紅到華Dee 雷洛嗰陣有殺氣有火,係幾cool有型有款嘅,做啲古惑仔角色或正氣好似差佬律師咁嘅角色係真係好好嘅,後期冇咗火同殺氣差咗好多,之後變老奸巨滑

黎明係cool cool 哋嘅暖男,無論係做飛仔定公子都係有依種感覺

王菲確係似model,不過唔似典型歌后/天后,因為佢氣質太自成一角又唔係硬朗型偏向中性化霸氣嗰種,而係帶溫柔女人味嘅感覺,即使氣場好強,但佢嘅氣場係生人勿近清冷冷漠型,唔似啲阿姐大姐大可以喺舞台壓場帶班細,佢完全冇領導同控制場面舞台嘅能力,外型氣質根本似拍戲影星多過似唱歌歌星,依點嚟講,即使鄭秀文型格氣場完全唔係王菲嗰班,但佢更壓到場更似歌星天后,王菲除咗原振俠要佢格硬扮硬朗炒車之外,基本上佢後生拍戲先將佢所有外型氣質優勢釋放晒,佢做歌手都似做model多過歌手,最吸引唔係佢唱歌嗰陣,而係佢等音樂/行上台/睇人唱歌/接受人訪問嗰陣,你唔會expect佢做主持控場
係,台灣嗰啲有陣娘味,好似蘇慧倫咁
好空洞成個木頭咁,佢對死魚眼真係唔覺佢靚仔
連Tom cruise 依類型依家都冇乜人有
姜B 好靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞