[BUNNIES] NewJeans討論區(96) - 繼續 How sweet it tastes !

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
比得a團去公司玩 。和硬啦 。除非房狗放棄女團市場 。
免治個樣好戇鳩
佢靠BTS都夠佢食幾世講真 女團佢唔要大把錢
就係因為咁 。佢先唔會放棄女團 。掉d碎銀出黎玩 。起碼公司都叫有男團又有女團 。
房狗咁大野心除咗男團之外,女團巿場佔有率一定要係hybe 第一
房狗要既係面子
如果唔係當初有得內部解決既野就唔會搞到咁大件事

房狗由自己搞第一隊女團中大伏狼狽收場之後就一直有個女團夢 防彈上位成功後就想證明自己做女團都得
連aespa都搞唔掂佢唔使諗女團一啦
有乜方法可以令一個小氣嘅人唔再小氣,我諗係無

房狗儲緊子彈啫,仇就一定報下次唔止搞老母,可能佢哋五個都搞埋
依家HYBE既女團都係得NJ有得同aespa打, les自己炒車 illit就注水+虎頭蛇尾 仲有兩首歌咁耐都未出
如果房狗要摺NJ就真係唔洗再諗點贏女團了。
仆街hybe成日以為自己大撚哂 注水注到連小團一位都搶 同公司師兄師弟都唔放過 有冇諗過自己當初都係小公司

唔理有冇新牛,成間hybe執柒左佢就最好
小團輸唔係好平常咩 做乜今次咁大件事
點解頭兩張有啲似玉
麵包小隊係唔係着草

次次都音源5000分點同你鬥呀

就算係大公司團都照偷
txt*2, bnd*2, bm*4 (截至5月為止)
最慘係bm
仲以為新歌偷跑咗
其實做數唔好做到太出面係咪就ok
問題就係依家做到全世界都知
tws首歌目標就係年灌 成為史上第一個出道即年冠既男團
I團做細啲數 食住NewJeans嗰formula 實做得起
Spotify都有推過俾我聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞