鄭俊弘 同 何雁詩 生弱智仔單野 算唔算係虐狗既報應?

37 回覆
110 Like 11 Dislike
條仔仲要本身係飛左自己條女同硬屍一齊本身都仆街賤種啦
最後嗰句
今次棄養個仔啦
以八字來講, 1983年11日10日, 癸亥年,癸亥月,壬寅日

壬水生亥月, 又一遍都是水, 從大運看2歲起運, 每4字尾的年份轉大運.

2014轉入己未官殺大運, 有官殺來制旺水, 權力名譽地位階有, 可以推斷出鄭生不是潤下格, 是普通格局.

以他八字格局, 能娶到過6億身家的老婆已經是超額了. 加上之前2014一走官殺大運時被力棒走紅, 那時都已經有個富婆未婚妻(雖然無何雁詩咁有錢)

已經算很有福氣了, 可惜不懂得行善積德. 悲哀!

雖然兒子是弱智, 但以何雁詩的身家來說鄭生的下半生也是不愁任何東西的, 只是不會給他完滿的生活.
個樣。。。好靚仔吓
硬屎日日都戴啦
塞埋條假尾喺地下爬
唔關個細路事 係父母仆街啫
咁你又唔駛咁悲觀既

報應都分長短

有d野整定會黎搵佢哋

但時晨未到遮

你可以話:我都等唔到果日 有西用咩

但唔代表無出現 如果將來先報 對下一代或再下下一代都係好事呢
當倒鈎狗帶佢解釋咗
呢樣佢又有冇解釋過?
鄧小強個女係邊個
至今都冇消息
好神奇
唔信呢個世界有報應
不過都想講呢兩公婆抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞