Lumia 設計將借屍還魂返嚟

60 回覆
7 Like 15 Dislike
同意
Copilot 喺mobile device 呢個市場完全隱形,消費者就算用開copilot都未必知手機都用到
一係佢就同其他OEM手機廠合作,尤其係啲無乜資源搞自己service嘅廠,將MS service preload入去,將Microsoft launcher 同copilot 變做default,但唔撚好收人授權費喎
最好笑係panos走嘅時候又將windows 同surface device 拆department
過咗幾個月就嚟出AI PC時又將返windows 同surface 合返變同一個department
總知好亂,只係MS 個底夠厚可以俾佢班高層咁玩,Bill 叔又好似啲昏君咁,好以唔理但又渣住把刀咁。
Bill gate之前搞婚外情時俾董事會踢走咗嘅啦
佢無話事權
Boomsound已絕種 唔敢奢望了
唔係啦佢垂簾聽政, 之前調查佢MS同埋openai antitrust, 高層都係直接send email畀gates

入股openai仲要係佢牽頭, 個Demo仲要喺佢屋企做
Steve Ballmer 應該係最大單一股東都冇得咁
分分鐘光頭佬同Bill Gate 坐同一條船。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞