開心速遞 (494)

995 回覆
3 Like 4 Dislike
又係星夢啲人
唔怪之得有排傳C君做阿Joe,條撚樣呢個look又幾似C君
破壞左咁耐以黎嘅鋪層
係咪聲夢牙rock嚟
搵KC打既話輸硬啦
點解光頭
覺得搵林正峰做牙joe 望落去都醒目d
又冇大隻仔
街街dislike this
死剩種 鬥雞眼峰嗰班
又喺度呃負評

被後援會前會長怒轟 忘恩負義

《聲夢》出身的何晉樂(Rock),其粉絲後援會近日宣布解散,並成立新後援會。原來他與前會長Hilda反目,Hilda指Rock忘恩負義、突然架空Hilda會長職務等,其Fans Club電郵更被對方家人Hack入,Hilda原本打算保護對方形象而低調離任,但她稱自己遭Rock開名公審,決定大爆料,並表示:「佢做到咁絕情,一定唔會再支持佢!」

Hilda稱在任期間自資製作了超過一百塊的手牌和燈牌、一手一腳由零開始建立後援會,並解釋:「幾年來的心血,最後換來忘恩負義、冷酷無情,叫我如何心服拱手相讓給下一手?那麼後援會解散,怎樣處置物資由我自行決定很合理吧?讓給下一手是人情,不讓亦是道理。」她不服氣幾年來付出的心血、時間、金錢換來這個結果,「公審我、封鎖我,反面割蓆,有粉絲跟我說對你好失望,覺得你變得好陌生,同樣地我也覺得這個你變得好陌生,想不通為什麼你會變成這樣,完全是心傷透……傷心、生氣、難過、無奈,百般滋味在心頭。」

Hilda又不憤明明自己已清楚表明會費會將於日內退回給會員,不久後Rock卻發布限時動態叫粉絲向她取回會費、免受損失,令她深感被「開名公審」,指言論不當不實。最後,她跟Rock說:「無論你怎樣對我都好,我只可以真心說一句:祝你好運,希望你好好珍惜留下來的每一個。」
點都好過阿rock lor
如果得個後尾枕會得意d
角色設定阿joe係on9仔?
出現了
我寧願見到黃老吉
joe個樣成個低能兒咁衰過terry
搵左個傻仔做呀joe
個樣真係蠢過Terry
本身佢已經柒
呢個髮型顯得佢又禿又柒
邊個黎?
聰明仔
是,匡智出嚟
連啲語氣都成個低能咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞