開心速遞 (494)

995 回覆
3 Like 4 Dislike
可唔可以搵返當年live post
個集係其中一集最好睇 個個都gable bonnie
佢ig正到仆街
p 架咋
其實成套劇都冇咩主線可以不愛乎係
熊/龍家發生咗啲咩蠢嘢寫一集
嗰期興咩又寫一集抽下水
接龍繼承人爭奪戰講咗千幾集
細龍生都走埋都未有結果
感覺佢哋已經乾塘
只係不斷咁加緊新角色比啲故事佢哋
乜IT部 素素 幾個mt 路小小 吉儀屋
但已經發掘哂佢地啲故事
原本嗰個post咪講咗
黑肉
睇完今集,我有一個結論,「風少同素素平日應該經常做愛」

熊家人長期唔喺屋企,阿叔二妹返工、熊樹根身兼多職,風少周圍去玩只係想掩飾自己食女,大家都見到佢今集計時間計得好準,佢晏晝食完飯就算得返半個鐘都會上熊家同素素做愛,一係就素素落去風少屋企做愛,素素會用睇狗去做藉口,大家有冇留意佢哋之前養隻狗唔見咗,所以之前風少放隻狗出嚟其實只係想扮晒同素素冇嘢,佢哋喺房入面係咁叫BB其實唔係叫隻狗,而係佢哋真係稱呼緊對方

其實有跡可尋,Mike跟咗風少冇幾耐已經知佢兩個關係糾纏不清,相信Mike應該好清楚老細平日係食女,而且係用公數去食,正因為係咁風少先會睇中一個前庶務部主管去幫佢打點一切,再加上素素只係做占卜賣水晶,間舖竟然做咁耐都做得住,可見風少應該一早包養咗素素,之前扮女朋友其實已經屌過幾次,佢哋兩個現時應該係包養同SP嘅關係,平日扮晒尷尬只係驚動咗真感情,大家仲記唔記得風少原本性格係一個二世祖,所以佢並唔係所謂嘅怕羞仔有陽痿,而係佢屌素素屌到厭咗

風少同素素做愛嘅時候,應該會入去安仔本來間房,用崔Auntie嗰張好舒服嘅床褥做愛,風少會攞出佢嗰條6cm扯唔起嘅短腸,然後素素就會幫佢含,就快射嗰陣風少就會射落June塊膠面度,之後風少再攤喺張床等June騎上嚟,June就會反晒白眼扮素海霖話:「風少,我頂唔順啦!」,因為太大聲所以想過嚟借豉油嘅食屎陳師奶都會喺門口聽到,然後唱通街,所以有一集陳生都串佢,至於昌叔因為懶散,巡樓嗰陣都唔會管佢兩個,風少無套中出內射完素素之後仲有五分鐘,仲可以扮飲杯咖啡,風少比埋家用就走得

風少放咗工再上熊家屋企食晚飯,坐喺素素隔離兩個人偷偷地摸手摸腳摸大髀,然後食完晚飯就食素素,落返去風少屋企睇狗,由於阿壯成日失戀顧住搭小巴所以唔喺屋企,兩個又可以瘋狂做愛,做到攰之後素素就著返衫,返上熊家沖涼瞓覺
屌你李芷晴正撚到
對腳淫撚到
屌你老母易拎真係正撚到
雙下巴超正
E拎今日痴撚左線啊?
王子軒
你地竟然認真睇
又播埋d無聊野
幼稚園都拎出來講
好撚7正
易拎宜家做左露腿擔當喎,每集例牌短褲短裙
條腿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞