[I/A] Puzzle and Dragons (838) 周年大大大合作 轉生史萊姆

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我嫌蒼影技除左解版面少左一個功能
解版面有2屎同高達件裝其實熟左關都夠用
屎個loop又係固定生珠冇洗版剛需
變相係得解手指一個功能
如果蒼影係76加盾/貫我就會改用呢隊
唔用進史做頭
河北雞蛋妹?
蒼影的確有不足地方
點解神高咁神,就係有隻好好既76隊長
除左擴版,仲有個實用功能

今次睇中佢仲有個全員加攻,好岩新千手啲西關
佢兼用又唔係解覺消、破吸呢啲key功能,任開唔驚

係爭在佢牙左個位,學你話齋,佢兼埋破那貫就perfect,洗版係多餘,就算水花火,開雙人龍已經夠守。
淨開雙人龍加史黎手動轉貫,好易唔夠珠
件事其實好反智
轉史招技本身擺頭可以慳個位都頭尾一齊破限
但慳完個位就迫你讓返個位俾蒼影
搞到而家主流變左進屎調上頭
變左尾隻轉史招技廢左一大半
想繼功能技裝俾佢又成日拆裝
所以我都唔理,照神高咁組

咁又唔係完全冇用既 有時水珠過剩
我會淨開右2,咁最右隻史就食到破上

點都好,縮版個問題仲未完滿解決到,朱菜有個水屬就一流
同埋仲有拆裝封技,而家每次都賭緊80%
今次杯幾分穩

新千手好難

已經用咗7x6單史,
次次唔係中間比啲古怪野秒,
就係比第五關封裝整死(已經有幾次唔夠水珠/轉慢咗)
話說岀咗糧無埞洗就試吓叫酒店雞,咁咪係啲tg group到睇下有咩女,搵咗5分鐘就見到個17歲141cm細粒D cup女。咁2500又唔係話好多咁咪試下,上到去一開門見到個胸俾塊bra push到爆都係A cup目測,咁算啦照入去還掂緊火,點知一除bra,屌你老母AA cup嘅仲諗住玩夾腸

見到個波都扯唔起啦,咁佢咪玩我條j幫手起機,chok咗幾分鐘條賓周都無硬,條女就開始黑面同口up up話咁耐。見到佢咁嘅咀面火都黎鳩埋,叫佢起身埋嚟再搞然後俾低咗25蚊就走人。 條女仲話得25咋喎,我即刻屌鳩佢話 你老母臭閪連服務都無仲要5分鐘就閪口閪面催鐘,2.5都俾多咗你啦小學雞

最後聽到佢關房門後我由後樓梯跑落街,驚佢打電話call人打鳩我
過2日先知 不過係而家上到3%應該都ok
米莉姆個超覺醒陰之加護係點樣先開鎖到?
打99體果關會跌隻暗野
升爆佢就可以開

屌你老尾天降盃
冇天降刷combo 開技冇靚版根本唔會高分
要滿埋技?? 打50次
5粒虹幣only
有5個虹幣之後點樣升技?
交換所 換 虹喇叭
見到了 thanks.. 要整3隻dllm
1隻咪得

第1隻

其實個加護有無用
打有陰護加成既關咪有用
得2龍史係咪玩唔到?

冇咁多印去換龍史
大介已經親身示範左...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞