[I/A] Puzzle and Dragons (838) 周年大大大合作 轉生史萊姆

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
你頂走一隻利姆路,用蜥蜴做76隊長
進化利姆路繼轉隊長武裝,例如芙蕾
打點係少左,但起碼叫入到場

你唔係要刷50,甚至100場
淨係打一次,40分鐘一定夠

貫位其實唔多,就算6/F中左暗既明王
你條血有387k就絕對夠頂,捱得到蜥蜴招技返黎

7/F中木龍更加唔駛理,平劈就打得穿

你唔求快就一定贏到
如果單屎用進化屎轉上去會夠力咩?
每T都得尾隻史有70億
我用雙屎有啲位都係磨住上
如果佢有結星靈或者水彩應該都夠用雙屎?
俾ID我地加你會好啲
雖然我隻進屎應該都係繼岩仙龍多

回鍋無耐無哂戰友,有無雜誌屎可以add下
佢話高達先回鍋,預佢唔會有呢兩隻掛,有一早擺左出黎

至於你話夠唔夠力,最麻煩一定係面具減限
除非黑仔到封哂兩隻打手,驚既解覺位咪入廢老
煩位都係得明王,督過pdc,就算中三世,都係4拳攪掂

7/F嗰隻要一turn殺既龍,嗰度點都開廢老,如果減限其中一隻唔係中廢老,咁就要5-6/F 磨走個減限先

都係嗰句,唔求快就一定贏到
係扑姐加持下又輕鬆多一冠
打極都卡係179000
咁多黑石。。。
只要信扑,就算唔課金,唔買新帳,都可以想玩乜就有乜

有睇扑既都係社會賢達、成功人士
咁膚淺
今年pad最智障操作就係遺言加先制
大力推心L都冇用
本身遺言會拖一回合效果已經夠智障
仲要先制逼人帶盾擋
呢個設定好耐了
實血隊長驚重力
盾隊長驚多咀狗
記得好似由N21就開始有
入唔到18萬分..有冇人教下小妹點打盃
我N5
用陰之加護 打你陽之加護既關

一隻變史都照夠做
其實此post已完 冇討論餘地了
因為牙介都過埋
扑姐仲話有日本仔分析牙介精妙嘅組隊
聽牙介話 跟牙介走 會打勝仗✌🏻
Thx
河北
104390748,掛進化利姆路同密利姆
多謝大佬們
係啊,我都諗住過一次算,god fes抽左十抽竟然中左兩隻新千手
本身想中水火木波利,雲魔女,萬聖派蒙,呢d武裝好唔夠用
前日就係用廢老做7x6隊長,加拉克絲打到月任lv15
因為有時佢可以禁完珠再封覺,所以兩隻解禁消覺醒先夠
廢老武裝係蜥蜴武,解決埋縮版面同轉轉珠

我係垃圾
禾用單龍女過了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞