鴻圖道1號二手手機

168 回覆
12 Like 9 Dislike
打磨壓蓋做氣密,呢啲手工野執過哂呃尻小朋友最容易
Ahs 話自己係NY Listed Company
前排專登上去行一轉, 成棟野都有陣臭味...
入面的確有好多機可以揀, 主要都係iphone 為主

但單買一部其實都唔係好抵... 仲要冇售後

有啲南亞佬/大陸佬坐係地下逐部試, 應該係做批發. 好少香港人上去
我唔係呢間買,呢間好似只賣日水,carousell 可以搵到呢間
我買個間就話有批發比先達
水貨有冇售後?其實曾經問過Apple,佢哋就話software嗰part就全世界都有售後,至於hardware就睇下有問題個part會唔會港行同其他國家有冇唔同,如果一樣就有
ipad wifi 版應該有全球保?
其他有sim / esim果啲都唔會有全球保

不過買得依啲都係貪平.
除咗平啲,就係有eSIM
點解UK iPhone 咁撚平
apple care plus 係咪全球
如果冇但係部機重有apple care plus 係咪空運零件 之前有post 見過有人用處女機iPhone 6s 重有apple care 壞機 之後香港 apple 空運新機畀佢
過日本旅行嗰陣買埋好過啦
而家5算去bic camera退稅都唔差幾多
空運其實已經好普通 今日上機聽日都到
buy and ship la
我都想知
想等出16之後出返部15做spare機
班行家唔要嘅,咪有班傻仔上去,好嘢撚會分享俾你咩?
好似連登咁啲傻仔上去幫人清,連行家都唔會收返嚟批發嗰啲機
手機未必得...
想問下點樣買到全新 eSIM 15 pro max
見有啲賣到好平
carousel 會搵到上面提過個間
正正經經買真電話啦
識d野推人買連水貨都不如嘅機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞