德國外泄文件曝光 考慮對18歲青少年徵兵「不分男女」

192 回覆
227 Like 3 Dislike
保你自己既人身安全同自由,你可以差好多嫁,只要你願意的話,有錢人邊度都去到,唔好咁on9
WW3
保障你有躺平既自由,可以坐係冷氣房入邊玩住手機做 9 upper
保障你鍾意出街行,落公園玩既自由,而唔係困住係工廠做足12個鐘為生存

外國工時低好多,唔似亞洲玩挑戰人體極限
美國部分專業工同香港BIG4 一樣伏
你想做精英就要付出,你想躺平外國都比機會你躺
嚟緊m😓
通敵
Trump 哥都好鬼早叫去番 2% 軍費,仲一早屌軍費就美國比晒,又要美國保護,但係咁比錢俄國賺,能源又靠晒佢地唔合理,咁啱唔啱先?
梗係不分男女啦
一陣你self identify women 咪走數
支那人咁憎香港人
搵香港人做人肉gps都唔係無可能既事
支持男女平等
好撚柒
俾啲數字你睇

60-80歲一代
約出生於1944 - 1964
約1962-1982年屆18歲

兩德合併
1990年10月3日

咁佢果代又真係個個都強制役
女拳:咁辛苦咁危險都要女人做?你班男人廢架!追求女性權利
口號黎啫,你唔係認真下話
男女平等,好合理平常。
啱啦,女人一樣要當
冇咩問題 以色列都係男女服兵役
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞