德國外泄文件曝光 考慮對18歲青少年徵兵「不分男女」

192 回覆
227 Like 3 Dislike
uber alles
討論重點應該係準備迎接ww3
英國候選人都出聲恢復強制徵兵
捉哂中大email、karen班人型畜去前線平權就啱
呢啲畜牲一定第一時間走佬
你估打仗嘅話香港唔使徵兵?
德國conscription 好似喺2010或者2011年先取消 基本上老一代嘅人 佢哋後生嘅時候 都服過兵役一年 如果有戰爭嘅風險 有啲人去服役係好正常嘅事 唔同科技發展 依樣嘢唔會隨時間去改變
個個罩袍衝去自爆
力架就做防高血厚嘅坦吸引火力
宜家應該唔駛,你估某天朝唔驚兵變?
天朝多數都係兵變先成功.民變唔駛講
打緊ww4 啦, 師兄坐左幾耐。

ww3 烏雞 vs 俄仔。
ww4 以色 vs gaza
一係就學美軍咁高薪養班職業軍人
一係就全民義務兵役

有咩可能女人可以免役
就算體能唔夠上戰場, 軍隊仲有大量後勤職務都要人手
唔可以抹煞女性都想去當兵
報效國家嘅權力
係咪準備打仗?
真係唔好咁老定,打仗唔係小粉紅諗得咁簡單。
到時會好似俄佬咁
比把2戰槍你但唔比子彈然後喺你後面用槍指住逼你衝
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢴⣿⣿⣿⣿⣿⣏⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀
⠀⢀⣴⣧⣄⠀⠀⠀⠀⠙⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠉⠿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀
⢴⣿⣿⣿⣿⣶⣀⠀⠀⠀⠀⢘⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣏⠀⠀⠀⠀⠉⠿⣿⣿⣿⣿⡷
⠀⠙⠿⣿⣿⣿⣿⣶⣄⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠉⠻⡿⠋⠀
⠀⠀⠀⠉⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠘⢻⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⢿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
連登仔最想見到既野
600萬德國蛔蟲假難民優先,派去做步兵打蛾國
岩呀

和平得太耐
英國大選|保守黨擬恢復18歲兵役 工黨批不負責任
https://lih.kg/bKchtmV
#10 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
百度之子連軍訓同服兵役都分唔清
你指佢哋係不分男女都有?
60歲以上西德東德男人大部分都有服過役
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞