用router北上翻牆可以嗎?

68 回覆
4 Like 14 Dislike
starlink 了解下
合法同可靠嘅方法就只有漫遊SIM
你試過未
除非你實名登記+br+說明做咩+有咩事你上身
唔係一個月就block
router 連接 router 可能work 但好快block
vpn client 好多唔work
香港著住部機用(minipc都得) rdp 直入ip work
前公司成日做啦

佢喺大陸完全冇業務所以唔存在有登記

用咗一年都冇事
留名學習
搭單問,shadowsocks 仲可唔可靠?一直AWS自設VM係美國開shadowsocks俾自己,前日無啦啦block左IP,要轉過粒IP先用得番
買vpn好過啦,一個用都係10幾美金
有加密應該冇問題
正解,漫遊係最可靠,而且somehow官方係俾你咁樣做,因為你係香港人:)

至於vpn,你唔熟行情嘅,唔建議搞,佢哋嘅greater firewall係勁到一個點
你咩vpn咁巴閉係大陸用到
科學上網
捉到坐7日
其實都唔合法,佢俾你上但你唔可以上,照拉。
你所有流量都係經三大電訊公司,仲有得走?
shadowrocket買節點幾好用,兩舊水人仔買左200Gb用左成年都未用曬,又穩定
justmysock已經夠玩啦,美國佬公司,on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞