張致恒終於肯開工!內地登台獲巨星級待遇 脹爆唱跳BOYZ經典金曲被網民笑

178 回覆
44 Like 53 Dislike
用ai train做rap版?
之前咪有清做過囉,不過唔記得個方法係點
可唔可以改改用亞視個弱智儀做女主角
哩些真係扑街 淨係識得內鬥 剝削自己老公
出事就踢個波比老公
「一開始以為是麥包在酒吧唱歌」

又真係幾似
寫唔出
有女就仆街喇
又瘋狂扑野中出生多幾件
老實,2個揀我睇鵬哥
真心覺得佢老婆問題大過steven
Steven都叫炒下散 登下台
雯雯除左ig黑白字 好似無其他野識做咁
明明請左工人 即係佢可以出黎打工啦?
如果佢唔出黎打工 咁咪唔駛請工人
佢先係真正既廢人
張致恆:死性我不想改
偷我post d圖?
哩條廢婆 自大 控制欲強 又好似全世界欠咗佢咁
明明個時邵氏對佢都算係咁
同埋以佢外型係tvb做下啲主角既兄弟完全冇問題
依家就霉到咁
搵番幾皮野夠捱一陣
姜b肥就情緒病
恒b肥就大食懶
唔好意思,原本想轉載星島嘅報導,但係佢冇steven登台啲相,借咗你個post幾張相嚟用下
其實當年係咪真係雯雯要佢即刻返香港唔比佢開演唱會
原來steven喺大陸仲有fans,仲好熱情添
其實肯練下歌,開翻把聲,喺大陸夜場登吓台都撈得到啦,仲大把大陸農村廠妹俾佢屌啦,要自律訓練下執吓個造型,返香港唔使俾個閪婆日哦夜哦啦
會咩心態 日頭係香港post qr code 乞錢
夜晚做巨星唱酒吧
佢同姜B邊個肥啲?
史提芬自己唔爭氣啦,佢肯跟吳浩康返地盤,唔愁冇錢使啦

講真,佢型過吳浩康好多
吳浩康形象都翻到身,佢冇可能唔得

好老公好爸爸形象一出,大把活動/代言揾佢啦
地盤人工加活動費請多個工人都仲得
佢老婆係short short 地, 成日鬧個老公廢柴又公審佢, 實際上有job 做又會話佢老公出去偷食唔俾佢做
仆街淇淇要佢去搵錢之餘
返屋企仲要幫手湊仔做家務先係重傷
無得休息 累鬥累
steven講過佢一個月要搵30000先勉強夠屋企洗
我當做地盤有30000以上,但返到屋企仲要幫到手?
所以唔做係岩
*做地盤返到屋企已無力幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞