張致恒終於肯開工!內地登台獲巨星級待遇 脹爆唱跳BOYZ經典金曲被網民笑

178 回覆
44 Like 53 Dislike

39歲張致恒2019年與粉絲區燕雯(雯雯)捧子成婚,更四年抱四育有四子,不過張致恒與雯雯經常鬧婚變,又被追數,被封為「離婚KOL」。雯雯最近一年不斷瘋狂在IG數臭老公,經常鬧爆張致恒不肯開工,早前又再財困的雯雯日前更發表「離開世界」論,令網民擔心她做傻事。早前張致恒一度在網上公開搵工,更表示希望可以即日出糧。張致恒近日終於有工開,到廣州一間酒吧登台,還大唱當年BOYZ的經典金曲。

張致恒與老婆雯雯隨了四個囝囝外,還有三隻狗狗,使費龐大,長期陷財困的張致恒更試過貼出QR Code向網民求助,被嘲諷是乞丐。上周張致恒還一度在IG出Post搵工。上周五(24日)張致恒終於有工開,今次是獲廣州一間酒吧邀請登台,登台片段還在網上瘋傳。身型比昔日脹爆不少的張致恒一身牛仔裝打扮出場,抵達酒吧時,獲大會安排拉炮歡迎,並在大佈景板上簽名,猶如巨星一樣。

脹爆張致恒仲跳得郁

張致恒當日登台繼續唱BOYZ的經典歌《死性不改》及《LALA世界》,在場不少觀眾更揮動着印有張致恒的應援牌或螢光棒;而唱《LALA世界》時,張致恒更顯得非常投入,一邊唱一邊跳,彈吓彈吓地單手揈上揈下,全場氣氛勁high,不少觀眾更走到台邊歡呼及拍片。

不過張致恒難得登台賺外快,卻連內地網民也群起狙擊:「這傢伙白天在香港打散工,晚上過大陸做明星」、「全網監督張致恆還錢,今舖有工開就有錢還啦」、「好心減肥」、「為甚麼同一個組合,兩個人差距咁大,關智斌又有錢又帥」、「一開始以為是麥包在酒吧唱歌」。不過也有網民撐張致恒:「做人留一點口德,不要那麼黑,你的人生也沒有一帆風順」、「都留點口德吧,他也要賺錢養小朋友」。

連登仔插雯雯害了張致恒

香港連登討論區昨日也有開帖討論張致恒登台,開post網民還表示:「佢老婆今次開心啦!唔使再鬧個老公冇嘢做話佢廢。」不過今次有大批網民怒轟雯雯:「Steven人生最錯就係娶咗個廢柴老婆,先會搞到佢今時今日咁X折墮嘅地步」、「佢同關智斌唔可以一齊開演唱會嗰下,就畀個垃圾老婆搞到一路黑X到而家」、「雯雯想嫁明星做少奶奶唔洗做,但事以願違,唔係佢日日上網數Steven搞臭佢個朵,又點會淪落到無job接,要打啲濕X工渡日」。
女ge都唔踏實喇,30歲後生過仔先從良
有冇link睇下佢表演
又可以上去食女fans
牌裡面嗰個人係佢嚟???
幾多年前
成個盧海鵬咁
不如算啦
鮑魚賊師兄
師兄又係你
巨星
「一開始以為是麥包在酒吧唱歌」

笑咗

但麥包隨時係大陸都多人識
人地肯返工,就笑人肥
網民真係難服侍,比條路人行下啦
有啲姜B feel......
連登其實好細
今次有冇唱得好啲 之前好似又係去登台唱得仲衰過普通人唱k
牌中人真係佢

唔知今場show 幾錢 捱到幾耐唔洗乞
願聞其詳?
網民就係唔甘心條友重有登台呢啲舒服工開,要睇件乞兒受苦受折磨。
「為甚麼同一個組合,兩個人差距咁大,關智斌又有錢又帥」
咪就係因為娶左個負累女人
潮文呢屌哂你地老母
一場show就賺到一般人一個月人工 其實好勁
大佬bar有冇呀
出一次show起碼袋三兩皮 佢仲要冇經理人
屋企果件大食懶日日數佢冇用😂
大陸bar有冇呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞