你地點睇女仔紋身?

256 回覆
20 Like 231 Dislike
你單講紋身點解個topic係討論女仔紋身?對於紋身男/女,連登仔係會有唔同睇法喎

下面果堆唔洗答,因爲我係講緊「人」,表達唔中意某類人都係傷害緊人,應唔應該得放個咁既權利比人,純粹講應唔應該,現實你上連登點屌人都得
其實我一d都唔左
不過接受到小眾既世界會對我更有利
我既睇法係咁
第一個好似水森翠
j死人
做sp玩就ok, 做老婆真係頂唔住
你咁講
歐美屌希特拉得
屌猶太人又唔得?

你上面講果堆人比人屌合情合理,做過d咩人人都知
佢肥我就憎佢,依d咪單純根據自己喜好,你現實見到d你唔鍾意既人都唔撚出聲啦,你唔通白卡咁屌鳩d紋身妹咩
依個靚好多啦, 係紋係波中間先柒啫
捍衛班友屌人既權利
未撚訓醒
係做唔到100%剝奪,不過至少你離開連登唔會敢講,除非你無社交
你紋身就係想特別,我唔特別對待你咁你咪白白咁紋咗?
九唔搭八
邊有美國人問呢個問題又俾人判罰
上面你qoute完我
"其實都想討論點解人要有根據自己喜好隨意表達唔鍾意某類人既權利?"

依家變左
“人類冇權唔鍾意某類人”

你屌一個人係因爲審美唔岩你心水定係佢犯眾憎,兩者係冇分別?
返返最原本我既reply
「多元唔包括否定」
講多都晒鳩氣
咩漫黎
有,你搵d例子都係文明社會上衰人道問題有冇d正常例子
即係女人有冇權恥笑男人矮,我覺得係應該要被剝奪
睇黎你入錯post,應該開返個「點睇紋身?」
我入黎係睇d人點講d女
gto
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞