你地點睇女仔紋身?

256 回覆
20 Like 231 Dislike
你呢啲進步有閪屎用咩,得你呢種柒頭先攞呢啲嚟睇個社會進唔進步。
咁條疤係咪佢想要嘅形狀 圖案 顏色 位置?
咁你衝出嚟做乜,佢哋都唔care。
屌住咁紋無咁痛
細細隻俾人睇到邊夠型㗎
反證咗紋得嘅佢哋無獨立思考,將網上啲on9論點人云亦云咁講反出嚟,嚟嚟去去都嗰幾句,不過始終白痴佔社會大多數,講呢啲subjective嘢往往引到一大班柒頭起哄支持,結果惡性循環,個社會愈嚟愈柒。
波大遮三醜
有啲嘢唔鍾意好主觀
唔關守舊or標籤
我都好多異性朋友有紋身,冇問題又唔係過人世
你紋得就預咗實有人會唔鍾意,又冇人逼你去紋
好多自以為多元嘅L樣, 一聽到有人討厭見到人紋身, 就話你唔夠多元..
乜乜自己行為唔影響人, 你就唔可以Judge云云...
有D人性辟係食屎飲尿, 其實都係佢哋自己事, 係未必影響到我,
但我就覺得反胃, 覺得班友係變態, 真係多元唔到囉....
其實我認為人們所做嘅任何事, 只要不是主流,
就要預咗有機會俾人歧視架啦.........
紋身, 穿環, 性小眾...太多例子了...
又連落去守舊事做乜?你估古代冇紋身咩?我純粹覺得咩紋身都係柒
紋身從來都唔係問題
問題係好唔好睇
紋到一躂躂咁,d圖案又唔係好睇
勁撚肉酸
認真討論,多元唔包否定
唔接受、唔鍾意本身就係反多元
性感 可以接受
睇紋啲咩
剝奪否定權利唔一定係壞事
唔認同社會要存在咁多人民之間既反對聲音
至少以香港人身份去到歐美都唔會想聽到人話鳩我,不如直接ban左某d人既「唔鍾意」
發現有超過一個紋身嘅女仔多數都有情緒病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞