其實張繼聰點溝到謝安琪

286 回覆
958 Like 37 Dislike
coffee對眼真係好樣衰
even而家講嘢都係好MK
逆向證明連登唔係真係咁多 基佬
鋼鐵嗰隻?
才華加夠Gag?
Kay 上戀講野有講當初張繼聰點溝佢
條女根本無靚過
鐵柱磨成針
佢地樣夠幽默
至少都有微整
乾淨係底線 唔好甩皮甩骨 正常樣就得
唔需要靚仔
高都相對重要啲 但夠有趣都一樣溝到高過自己嘅女
見過coffee真人同佢老公
好矮又樣衰
知唔知謝安琪末整之前咩樣
冇整啦,我Kay不嬲靚開
張繼聰近日為香港開電視新節目《小儀與13型男》任嘉賓,大談跟太太謝安琪相識經過,並否認「女追男」的傳聞:「真相係我哋同一年嘅新人,佢派歌先過我,我聽到佢嘅歌覺得正,畀呢個女仔把聲同質感吸引;喺電視第一次睇到佢嘅MV,於是好主動去追呢個女仔,記得有次約佢睇戲,點知佢3日都唔覆我,於是嬲嬲地問佢點解唔覆我,佢話嗰套戲唔係特別想睇,所以咪唔覆囉。我覺得佢好有性格,令我更加鍾意佢。」
聽公子會講過 謝安琪最初以為佢係基
係親戚 但我唔知你有冇睇過娛樂圈親戚表 親戚多羅羅 唔代表好睇佢好幫佢幫佢出碟幫佢作曲
捧紅佢 至少我未聽過 未睇報章見過 你話係佢個仔就話啫
上帝早已預備
懷疑張生細個有偷望師姐
另一篇報道:

談到與老婆謝安琪首次共進晚餐的經歷,當時仍未向對方表白的張繼聰便說:「睇完舞台劇就食飯,我特登叫佢睇舞台劇,因為……有內涵,同埋係我啲同學搞,去到劇場,個個都『Louis』我,好似我係好藝術界咁。」豈料謝安琪比他更加高章,當她打算分享肉醬意粉時竟然「失手」,搞到張繼聰污糟晒:「佢潷畀我時,唔知點解跣手,全個意粉去到我身度,我心諗『正喎,呢個女仔,咁嘅』,我老婆就好Casual咁講『唔好意思,我就係咁,不過我以為啲男朋友好鍾意』,我就覺得呢個女仔唔惹小,同埋覺得我起碼都有機會。」

原文網址: 爆谷一周︱張繼聰自爆首次約謝安琪食飯經歷:覺得呢個女仔唔惹小 | 香港01 https://www.hk01.com/article/732291?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
講緊張敬軒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞