[Uaena] IU 討論區 (47) - 港場完滿結束,期待九月韓國 ENCORE 場

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
謝🙏🏻
我睇吓仲有冇機會買到公售
手燈係咪現場有得買
應該預早幾多去拎飛同買野
今次第一次兩個stage 真係睇吓點排流程

可能其中一個section喺second stage

買咗一個側面一個正面 兩個stage都睇到
10分鐘前仲有飛啊 唔試下?
Miss咗7期
果期忙到人都癲
咁等公售 照咁睇側邊山頂位應該仲有飛
只求入到場就得
想問下全能既連登仔,韓國有冇租借電話既服務我部pixel 影video 太7 ,之前睇演唱會d人拎s23 影真係好屈機
我真係驚忍唔住 仲要2場都買晒
https://x.com/iu_crux/status/1822981941861441579
有韓仔得閒數左位
單場5萬3
第一日全清了
反而第2日山頂邊位仲有位
淨係fans presale都清哂

其實唔出奇
8萬幾會員搶5萬幾個位
終於可以體驗下喺球場睇IU
其實我在國際link買到East M, 我唸應該係第二層,咁係咪都可以現場拿飛?

個delivery method 寫住 Will call

please be with your copies of valid ID Card and Statement of Purchase(or ticket number/ticketholder name) when you pick up tickets at site.
Will call就係現場拎
國際版個個都係現場拎嫁啦,
現場passport+手機show ticket page
最後半個鐘
尾場得返山頂2邊位
大約2千
睇嚟公售都係冇機
娘娘下次見
謝謝,之前香港場買唔到,今次第一次買韓國演唱會,有點混亂。
感謝曬,很清楚了。
https://twitter.com/_vanmiho_/status/1822991940247572527?s=46&t=69WNAQ3KlWroacHculnJPQ
我係Uaena呀hiIU好叻女 無論以後點樣 我都會支持你
C區視野, 心目中皇牌區域
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞