[突發]姜濤擔正翻拍港版《無用的謊言》

244 回覆
16 Like 113 Dislike
Viu撚:2024年仲有人相信收視,梗係睇網絡數據
都係Viu撚:CCTVB俾咗錢做假

利申:我係唔相信收視,呢啲數據我都唔會100%相信,但見到Viu撚真係好撚嘔心,其實佢哋同TVB撚有咩分別?

根本兩者只係立場唔同,永遠睇事情只係睇自己想睇嘅,同一班人圍爐取暖,然後吹奏到上天花板,只係Viu撚多咗個政治立場做擋箭牌,然後勒索所有唔唱好ViuTV嘅人係藍絲係撐TVB
好撚靚仔呀
其實呢套都幾悶下只係用黎j下黃旼弦
人地idol出身 姜逼又係idol出身
差咁遠
又做戲 仲要擔正 真係救撚命
係重播大結局啫
點解要翻拍呢套
套劇咁爛都俾錢翻拍
韓劇已經垃圾,翻拍仲要搵個樣柒既男主角
無用的肪言
拍無用的肥仔會唔會合適啲?
幾期待喎
啲人睇都未睇就踩係咩事
大家公平小小好冇
諗吓當初林峯同佘詩曼嘅青澀尷尬雞仔聲演技
咩人都會進步㗎嘛
呢套都係第二套劇集姐
期待睇進步姜
希望唔好咁快有親熱戲
蜻蜓點水啱返年紀舒服啲

不過老實講viu連翻拍社內相親都拍到低配low bud咁真係唔爭氣嘅
麻煩減左 無用的脂肪先怕戲
你係薑嬸就梗係期待啦
你啲好姐妹學埋班膠嬸咁個個去Facebook留哂bot式留言,真係好撚肉酸

BTW 佢已經拍撚左好多戲劇啦
係唔識做戲就係唔識做戲
再加埋把講對白都唔清既閪聲已經冇野值得期待
就算唔出聲叫佢做默劇都嫌佢樣衰又肥

都係果句,係得你地班阿嬸阿婆先追得落呢啲咁趕客既垃圾
正常人要揀都睇返韓劇啦
望下上次果套社內相親咩收視咩熱度都知咩料
上次衰完一次,依家又黎搞多鑊
咁肥 唔好啦
嫌上一套未夠𨳍
證明就算拍垃圾都好過拍人地嘅野
長期超低成本叫導演打天才波, 打得幾多次

好聽就叫放手俾下面做嘢, 實質就錢係咁多你同我死掂佢

難聽啲講, 製作費tvb 仲有良心過佢, 雖然都係兩督屎
d 人覺得viu 係黃其實幾好笑, chili club 打算幾時請何韻詩上去
點解唔搵Anson Lo ?
呢套劇入面有個gay

個角色好啱佢做
間賤viu除咗 翻拍劇之外,冇題材
Tvb 起碼臨記會俾足錢,viu 有時懷疑會叫班fans 做臨記唔俾錢
我想人地會唔會25歲都未到就肥撚到成隻豬咁?
同埋聲線天生架喎,想問肥姜可以點改?
笑死,佢話希望唔好咁快有親熱戲
完全係老母心態,100%肯定係大嬸
含住條撚講野咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞