[一月新番]月光下的異世界之旅 第二幕 (2)

492 回覆
3 Like 0 Dislike
漫畫係多少少嘢
有d 角色同劇情連小說都無
幫勇者嘅下場好慘
個領域廢到....
定男主太撚勁
現世入面
應該已經無人夠男主打
男主已經接近神嘅領域
本來屠龍者係領域度
可以無限換劍(每把劍=一條命)
同男主玩博血

不過估唔到男主既主要技能射箭
可以當地圖炮
一野清佢幾十幾百個殘機數
仲要幾乎無限射

男主高防又高攻
仲玩埋武器屬性相剋
最癲係萬能魔力體,當樓梯當鎧甲都萬能
睇埋預告似唔會再交代細節
見咁多人屌, 我都覆下先
男主能力咁能屈 EASY MODE, 成就梗係大, 女勇者玩緊算係 HARD MODE, 傲唔傲慢就唔評, 要想改變現況始終有人帶頭去做, 同埋無主角光環, 只係用黎突顯主角龍傲天, 100% 靠人類身份去改變世界, 能力同功績已經算係咁
講萌王既, 咪一樣係靠屈能力, 仲有統治既基本上都係順民 1000% 忠心無乜私欲, 吸血鬼魔王都話萌王魔物子民好易攪, 會聽教聽話

呢個情況, 主角治理亞人都係一樣
漫畫好睇好多
但漫畫更新好撚慢
少主邊度easy咗,一開始喺荒無地區,後來入人族地方又語言不通,仲俾人當魔王,好彩喺獸人部落遇到全作品最婆嘅妹豬,捉住少主隻手慢慢教佢常識教佢魔法,之後頭一兩場戰鬥已經同上位龍同天災級戰鬥,嗰兩次基本上半條命冇撚咗,後來轉移事件仲俾人切手指重傷逃走,easy就唔會搞到咁撚慘
漫畫衰在太亂,啲線跳嚟跳去唔知講到邊
動畫好好多
漫拖到仆街
擺明係ubw啦下話
係王財 因為啲劍爆左就冇 唔係複製
Fate 抄咒術
劍係王財 結界係ubw
真係好柒 比archer射爆
差到仆街 開咗結界但係完全感覺唔到有幾勁 畀人射下啲劍就喺度鳩叫 之後又唔知點樣搵日本刀都出嚟,斬兩野就收隊。依D打戲唔合格。
仲有每次慣例既高空跳傘
仲有索非亞個造型柒到一個點
好似袁生會畫出黎嘅設計咁
少主本身一開始能力已經屈啦, 妹豬教下魔法已經可以打贏蜃, 同期女勇者打只係下怪已經苦戰, 之後個差距大到連齊格 7 子都打唔贏
奇遇又係屈, 收埋 d 同伴又係屈上加屈, 多啦 A 夢既巴, 矮人工匠
付出同收獲差天共地, 類似一拳超人琦玉同無證騎士
女勇有可能會成功咩?大大個女神係度,最後咪又係魔族食屎係真,後面個願境係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞