[一月新番]月光下的異世界之旅 第二幕 (2)

472 回覆
3 Like 0 Dislike
建議先貝唔着 等男豬起行機咁打4手霸王
4手3腳
女勇咁大波嘅
然後就好似林鄭 或者 的士佬 咁用各種方法 去威脅,中傷對家,迫人肯定跟佢果套
今次之後佢 已經一直做野 孤立緊主角想食硬主角(新林太 咁大咬)
佢都唔露出閪部 點大咬男豬
代入返香港 & 天龍人 &
外國人對 香港嘅睇法就即刻明晒
同IG女神咁 ,佢哋覺得只係露些少,掂下手仔,
就大把人溚哂糖,
而又真係咁易收兵。
所以零 一發現咗 早早就去落警告(威脅)
其實睇卡通片唔洗代入咁多現實嘢,如果唔係睇革命機或者鐵血孤兒嗰啲會出事,又或者會變到台仔咁成日引用芙莉蓮屈人哋係魔族,島內都拒絕任何政治協商玩爛個場,到時只會搞癲自己散播愚昧,有啲嘢睇完明就明講多會壞胃
不過女勇係令女嘅 我估男豬俾佢強姦應該儲立即做佢隻狗
男主免疫 身邊有中二龍同蜘蛛兩個咁正
我都覺得用常理去睇就夠
過份太多現實Reference 反而會好影響
上集見到學姐性感少少都立即扯旗,再之前救同學妹撞樣嗰隻餵藥雞又係忍唔到,少主對同鄉冇免疫就真
澪仲係音訊全無,兩集啦喂
邊度有人關心mio嗰邊,少主一氣呵成最重要
今集打交好冇引
完全冇打擊感冇速度感
打鬥同上季差咁遠
垃圾來
好似冇打到咁
大家咁高要求嘅
依兩集已經好睇過學生比賽好多喎
今季啲節奏係唔係有啲問題,一時好似趕路咁飛細節跳劇情,一時又變龍珠咁拖長嚟打
學生比賽有來有回,今集睇得對面出招,少主得嗰幾拳,最後先逼到對面出必殺,出招頻率9比1,大家都明少主個魔力體好好坦,但打唔入嗰啲畫面會唔會拖太長
原來打交都可以打到咁悶
你老味打回合制呀而家
男主根本當蘇菲玩具
唔入流
打得超HEA
有無機會睇到男主同萬色或者女神打
玩具又唔算但一直冇落殺手,本身講到蘇菲有破防招嗰度應該要接魔族準備出手,結果又再拉長打多一大輪,依啲打鬥我寧願開套龍珠超睇一拳芝蓮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞