去日本旅行喺酒店房食煙畀人捉到

494 回覆
52 Like 4628 Dislike
我屌你老母,影撚衰晒
屌你老母啦
就係你呢d撚樣搞到間房成陣煙味
原來係咁,個環境都幾好,個場又有按摩店嘅服務。
樓主呢d腥港人黎
你住開賓館姐
垃L圾
按金扣
無信用卡咪會喺check in嗰陣交底返deposit相等嘅現金,到check out嗰陣確定無問題先退返現金俾你,總之酒店總有辦法收返嗰條數。
寫到明一樓有smoking
講到明唔俾食
收你二百萬都得
唔like 一係唔好住,一係唔好食
check in 用護照架ching
唔明有咁威。

日本同香港吸煙文化本身就唔同,日本喺條街食都唔得啦,要食都要去嗰啲吸煙區啦。

冇興趣知道你個酒店咩來頭,一千蚊一晚又好一萬蚊一晚又好,每間酒店都有佢嘅規矩啦,明知故犯仲要拎上嚟seek attention唔知為乜。而家人哋要用多啲effort去幫你清潔間房,人哋淨係喺背後屌你,唔收你錢都偷笑啦,仲要擺上連登比所有人知你有幾戇鳩。

去過日本咁多次咁巴閉,相信你都唔細個啦。咁大個人都唔識為自己嘅行為負責,仲要因為成功逃避責任擺上討論區打飛機,唔止影衰香港人,影衰埋湊大你嘅父母。

你係咁巴閉嘅咪check-in嗰陣擺定低40,000円,同佢講我會喺間房吸煙囉,你咁多錢。
腥港人又贏
所以大部分國家咪劣質過日本
食煙唔揀吸煙房?屌你老母
收兩千咁少
應該收足樓豬依啲仆街最少1萬
安俞真一定都係煙鏟嚟一打開把口同啲呀叔一樣
草散咪散得快過煙好多
最撚仆街嘅煙剷 其他人都識唔好影響人
到時條撚樣會唔會話無授權,要求退錢?
check in 果陣有冇叫你俾卡交deposit,到時喺嗰度扣的
出得信實扣返你錢
支持樓豬報東張, 投訴小日本酒店亂收清潔費, 明明只係係禁煙房既廁所食左半支煙, 就收全費
我直頭住日本我可唔可以屌柒你呀
就係你啲死仆街成日做壞規矩搞到我地被人歧
食屎狗縮埋一二邊啦
日本啲酒店check in唔一定需要你信用卡授權/俾deposit
先講個信字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞