去日本旅行喺酒店房食煙畀人捉到

494 回覆
52 Like 4630 Dislike
頂級嘅五星酒店真係差唔多冇曬食煙房
越嚟越少係真嘅 但又未到絕跡
不過應該好快間間都會效法
淨係收吸煙錢都收到手軟

平就一定唔平㗎喇
呢個價錢好心你就尊重吓酒店同你係客人嘅身份
唔好以為自己俾得起錢就可以為所欲為
恭喜你已經同大陸人同級
執房嘅時候會睇你有冇煙頭煙味
有煙灰有煙頭你就死緊㗎喇 得啲煙味嘅有得咬下 你有按金又畀得信用卡就死緊㗎喇
或者check out之後發現有同樣情況一樣可以charge 當然啲民宿 好細型嘅賓館冇收按金 就只可以同網上旅行社講盡量收 不過應該都收唔到
呢條水好勁㗎 一啲五星酒店 多房嘅 可以收到七位數字一年
梗係唔得啦
屌你老母垃圾影撚衰晒
祝你冚家鏟不得好死
呢件事就發生係我身上 因為個露台有煙灰缸
王子都叫貴
之前有個大陸遊客去二世古溫泉酒店,喺禁煙房食煙,酒店要罰七十幾萬日圓,有晒breakdown點計七十幾萬。

唔係淨係換晒啲被舖,仲要換埋地氈,賠埋間房要辟味無得出租嘅損失。
中文拎一
借blocked廢柴
除非佢講到明話畀你知佢個露台專登畀你食煙
如果唔係 一樣都收錢㗎
唔代表有煙灰缸就係食得㗎
係有機會唔理你 反正你食 起碼唔好整污糟啲地方
咁當然要睇你嗰間係咩啦 三四星佢咁樣做得
預咗收唔到錢

你如果住 hari 咁我相信少機會
你住renaissance 五五波 你可以話啲煙灰喺外面花園吹入嚟
你話如果你去artus 你check in前 住緊嘅時候 多實有人warn 你 你食就一定死緊
邊撚度有講貴?
你唔高代表你一定矮?
你唔蠢代表你一定叻?
仆你個街
日本咁多比人食煙既酒店你唔book
走去book 間禁煙房食真係抵撚死
樓主 你第一日食煙?
On9 唔係扮架喎
自問自己係煙鏟
我都唔會係啲酒店 又或者做火車頭
擺明係佢自己文化修養低
一個CM睇到連登有幾低質
我講負評嗰啲
死煙鏟幾時死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞