[好彩冇雞胸!恭喜曼聯] 曼城悼念會員kdb討論區 536

1001 回覆
36 Like 14 Dislike
你個仆街,你反撚咗佢成季
我哋話佢係top finisher 姐
佢finish唔到我哋咪笑佢
幾時話佢球王
打熱刺個場關鍵波咪挺身而出
我唔覺得夏撚要靠人供應=廢過包皮
包皮一個人玩晒又點,佢喺巴黎未試過歐聯4強/決賽入過波,同夏撚根本無分別
我個個都反架啦傻閪
未到球王,但曼城都要佢係到令大量年輕人變球迷
你補唔保證到你反撚完佢好似其他人咁樣勁咗先
找數未
其實最撚搞笑一個點係
巴黎成隊係為咗麥巴比打造
而我哋個體系完全唔適合夏撚
ok la啲人成日笑夏撚
叫佢出去搵個英超頭兩季入60粒嘅前鋒
成日話佢靠人供應 咁我哋隊波最多就係供應 最需要一個finisher
耶穌踢咗6年160場都唔夠夏撚入得多
分分鐘踢多一季已經超越丁力
包皮喺巴黎踢咗3場歐聯4強,1場歐聯決賽=0g0a
不過佢可以靠自己搵食,勁過夏撚
最慘係法國6000萬人,挪威得500萬人。
包皮隱形冇人提 夏蘭一場唔入都係繼續水貨
有無人今日睇巡遊?
包皮4場歐聯最重要嘅賽事都0g0a,咪即係包皮都要人餵比佢先入到波囉無人餵到佢就隱形
你唔好唔記得佢兩場冇入波就俾人話入球荒
最撚搞笑嘅係連阿仙奴球迷都會過嚟屌鳩夏水話佢搞到奧迪加特條撚樣冇得踢國際大賽
屌佢老味如果唔係對巴塞好彩執撚到個tab in 同埋唔知邊條傻鳩送咗個十二碼俾佢
我哋最需要係佢finish 仲好後生 有得升嘅
佢都唔care人哋點睇佢
我哋球迷點解要care 人哋點睇佢
佢的確有好多弱點
但優點我哋都要識欣賞
阿古路之後我哋一直都需要top 射手
決賽無入波但6次決賽5次四強 11場我地輸咗既場次係2
以事論事 關乜夏撚事 挪威本身都廢

快d覆佢
真心 真係睇撚到爆血管
人哋阿仙奴球迷嗰啲大佬嚟我唔夠膽出去開波
呢場8強咋,夏撚上屆8強對拜仁入2粒
我都係
今季去到尾段其實好明顯已經對比起之前有進步
至少叫做多咗配合 我覺得佢會點都留到2030左右 大把進步空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞