[好彩冇雞胸!恭喜曼聯] 曼城悼念會員kdb討論區 536

1001 回覆
36 Like 13 Dislike
場波最錯嘅決定一定係正選出雞石
到依家都諗唔明點會咁出 雞擅長1v1 石推上去幫手造波 兩閘上晒去 完全無一包波 成條防線薄過紙皮
中堅位迪隊蛋治最少要出一個呢啲盲嘅都知 哥唔知係咪有心玩嘢
之前訪問話喺度破晒紀錄無乜目標 個助教提佢無一隊試過衛冕英超足總雙冠王 如果佢為咗可以教耐啲 先再破呢個紀錄做收尾 續返幾年約 就原諒佢
龍都唔中 唔知點解
我講緊呢到d 球迷
哥狗話自己戰術失誤?
大家都應該一定有feel嘅 不過無可奈可啫
始終班仔要飲酒慶祝到波都唔記得點踢 我地都奈佢地唔何
rodri斷龍仲sad
出石真係迷鳩咗

前幾場冇傷冇盛 人影都唔見
雪到凍凍地反而守尾場
石話要走
不過呢場波都見到迪隊/蛋治始終有一個要正選先穩陣
出佢唔係最大問題 出佢搭雞就好大問題
下半場換蛋治出嚟 即刻好咗 不過哥決賽玩嘢都唔係第一次都慣晒
出場機會太少,佢世界盃果陣都唔係咁差,踢曼城無正選就越黎越廢..好心噏其實我對佢有牙路情意結
應該得
Newcastle 俾我地搞到無歐戰
你唔好咒人心術不正
真係越諗越嬲
身為公眾人物一定會比狗仔隊跟,你飲酒飲到咁預咗比人影到,不過只要你贏到波,我話之你叫雞飲酒食煙定搞基幫人含撚..
而家衰到未收咧已經瘋狂慶祝,最後輸撚埋個盃,勝利巡遊咁就少咗一隻盃啦,就算真係唔關飲酒事,但成個印象比鏝迷就係太過放縱,驕兵必敗呀
你睇佢成面暗瘡都擺明係縱慾過度啦
人哋大賓周日日屌女似你要自慰咩
入阿狗po睇原來谷住谷住
仲係覺得自己有第2
全個波台無資格笑佢地
狗竇玩到之前過千負評剩返d白卡係度
可以買邊個接
100m又好似cls
講真佢完全實力唔值1億
但如果有release clause都無計
又1億

麥包皮都係2億埋單
買完唔夠錢買Wirtz
KP+70m得唔得
JUST IN [🎖️]: Al Ittihad are interested in a move for #ManCity's Ederson.

The Saudi Pro League has been keen on Ederson for over a year but they are reluctant to overspend and are understood to be willing to offer an initial £25m.

[via Daily Mail Sport ]

on9 呢單又係
賣廢龍點都要70m啦
沙地咁on9 25m點賣 市價都40-60m
好似冇Huge offer唔賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞