靚女同事差別對待

247 回覆
6721 Like 461 Dislike
靚女真係點都仲有人幫
俾著佢樣衰 一早屌哂老母啦
一就知Serrini成日搣鳩TY粒lin
而TY又要彈serrini bra帶
當你自己都唔靚仔,體會過人情冷暖,你就會保持清醒。一來唔抵得佢平時咁容易得到其他人優待,二來反正自己都溝唔到,使乜奉承佢。所以公事公辦最簡單,最多如果佢做到嘢而自己安排到就安排跟自己,平時可以養下眼,但係唔好有非分之想
照下塊鏡,你會發現除非你有米,你嘅態度其實幫唔到你溝女。正經返工啦你
唔關肥瘦

閪婆有樣睇
自己諗下
比個靚女西面
你會覺得佢好有性格好撚正
可能係平時壓力大語氣重左少少
但係如果肥婆豬西係咁二高音左那麼一點點
你即刻會覺得佢係個on9 m到既karen肥西死八婆
借啲意向你發脾氣
個陣你個腦已經問候完佢再問候佢老母再問候佢全家祖宗十八代
幾時有話幫到?講緊好過做狗公炸喎
我從來講係依兩個做比較
態度差啲咪閪囉,你以為我講到流星花園道時寺咁呀?
佢肯做運動咪唔會死囉
我話係閪係態度唔洗咁好炸喎,你唔係以為我講嘅係好似啲少女電影咁直頭蝦鳩人呀?
唔好意思,句嘢其實係我同我自己講緊
真心,做野做得耐,唔會有咩分別,反而睇個同事係咪好人

屌你,大把靚女當你兵咁舞
會窮
證明你唔識食
靚仔都有
床單啦
態度
咁想問之前話唔係要對人哋特別差係咩意思?

講真唔理靚唔靚,每個人最基本原則都係只求別人公平對待,世上真係無人會覺得你對我差而覺得你特別囉,如果你對我特別差,我真係會特別憎9你
真係…..完全冇例外
睇性格
靚女但閪都仆街
最好就唔好咁易信人
咁如果靚女同肥婆都nice 呢?假設你手上有多左塊蛋撻俾人食,你會俾邊個?
以前有一次
我係TEAM既中至低層, 有下屬
有2個老闆, 我有一個同RANK同事
個同事係女黎, 唔算好靚, 但係正正常常

我同佢做野無咩接觸, 大家各自有自己既野做, 最多都係大PROJECT果陣我PIC就要當佢下屬咁點佢做野 (反之都一樣)

後來佢溝左個下屬, 竟然周圍話有野要幫手果陣 我個個都幫 係唔幫佢
大家同RANK 幫左你不如我出你份糧啦, 請你番黎把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞