靚女同事差別對待

247 回覆
6721 Like 461 Dislike
老老柒柒,應該係條仔有啲錢有啲背景
如果唔係條女有返咁上下姿色唔會咁輕易俾人閪就投懷送抱
因為呢個世界嘅靚女同金錢財富、權力地位基本上係掛鉤
普通女同事同樣衰肥婆都會差別待遇喇, 人始終係視覺動物, 靚女同事同普通女同事之間反而可能一視同仁
靚女ol短裙玩鞋真係頂唔撚緊
巴打你都幾搞笑,人地肥婆仲請佢地食咁多野
因為你係女人
你完全用男人角度睇野,年中大把女人明明有啲身家唔差嘅男人對佢但溝唔到,反而鍾意啲MK

人係犯賤,就係因為對佢唔太好,唔易得到佢先有興趣,做撚閪狗公佢咪睇你唔起囉,就算你條件幾好

因為呢個世界嘅靚女同金錢財富、權力地位基本上係掛鉤
咁呀李佳心又拒絕藥草大王,聽得連登仔講野多以為女人就係雞?當條條女都一樣
其實都唔係對靚女會好啲, 只係對樣衰肥婆會差啲
其實好多野最重要都係內在,你見到有d冇四肢或者馬雲其貌揚,最後都上到大場面,甚至獨當一面
你諗住做兵對人好就會溝到呀?
諗起以前有個一般樣女同學, 個個都以為同佢一齊唔使戴帽, 點知最後爆出嚟唔計收兵佢都一腳踏三、四船
傻啦 呢啲嘢點會教你
唔怪得連登仔成日罵女人就是雞,原來成班以為對人好就溝到,之後人地唔受就網上罵人
理解能力都有問題,仲話溝女

你正笨柒
得喇得喇,唔夠人講只識講埋啲無理據嘅野
Lol 笨柒仔
屌你老母真係on99
我打少咗就真係代表我唔知你講嘅嘢咩
唔撚通係八兩金咁嘅款都閪住樣就溝到咩
我夠知用呢招之前個外貌等各方面條件至少要合格,過到最低標準條線先啦

我本身意思只係問睇下個條件去到邊,咁咪大約估計到你講嗰個case個態度問題同硬性條件各自嘅佔比囉 因為過到個最低標準,但外貌條件嘅range都仲可以好大 咪諗住問清楚先估計到囉屌你老母on99

唔打到勁清楚係因為怕太長氣 因為我以為大家本身都知垃圾樣柒唔會因為咁做就溝到呢啲係共識嚟 呢啲極端例子係無討論價值

本身都諗緊你會唔會真係咁覆
點知唔打到最清楚結果你真係走去覆嗰段嘢
撚唔知咩on99講埋啲廢話
哦,咁我直接同你講,溝到個個比班狗公都樣衰同窮,滿意未?
靚女太閪既話都冇情講
但的確對靚女既容忍程度會大D
過度自信的肥婆
仲細咩你當自己係我的少女時代入面果個王大陸阿
佢哋唔係過度自信
係自己知自己事
條仔/條女 有咩心事好似要問過佢哋先知咁
從而得到滿足感
係因為佢地既成長經歷好慘所致
靚女乜都着數晒梗係性格好
大陸呀,你睇得戲多?叫你唔做狗公態度無咁好唔代表做到咁蝦人…,依啲係好小朋友做法…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞